Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Fake THC - Skittles - Opinie o produkcie
02.01.2025, 20:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.01.2025, 20:47 przez Rweqerew333.)
Mam już 13-sto letnie doświadczenie z jaraniem zioła. Od zawsze oglądałem dokładnie każdego kupionego topa czy nie jest to jakaś pestka/chemol/ziemniak etc. będąc na to wyczulonym i bardzo negatywnie nastawionym do nienaturalnego bucha.
Biorąc Fake THC od HighlifeMarket wiedziałem z czym mam kontakt:
Po skurczakach Kentucky zawsze mam sraczkę, więc omijam ten fast-food z daleka.
Do zioła od tego vendora również byłem sceptycznie nastawiony.
Spodziewałem się konkretnego mózgotrzepa, który pokara po odrobinie w nabitej lufce. Zaskoczyłem się.
Nabita ilość w lufkę się zgadza - odrobina starczy, natomiast jeśli chodzi o doznania - bez charakterystycznych dla mózgotrzepów uboków.
Doświadczyłem mocno poprawionego nastroju, odprężenia całego ciała, przypływu kreatywności i rozkmin jak po czystym zielsku a to wszystko w tle miłego pobudzenia, które popycha do działania.
Nie jest to typowy kanapowy zamulacz. - Po prostu chce się coś robić.
Najbardziej lubię po zielsku słuchać muzyki, oglądać teledyski, rozkminiać albo tworzyć własną muzykę - przy tym sprzęcie jest to jak najbardziej możliwe i sprawia niemałą frajdę.
Nie próbowałem ale myśle, że z bonga to byłby kosmos.
Jarałem z lufki i jointy raz mieszając z tyksem raz czyściocha - nie przypominam sobie żeby drapało mnie w gardło.
Zapach i smak bez zarzutów - doznania organoleptyczne zdecydowanie na plus.
Dla mnie się podoba przez co polecam spróbować każdemu stonerowi.
Gdybym mógł kruszyłbym od rana do nocy.
Piuuuu
Biorąc Fake THC od HighlifeMarket wiedziałem z czym mam kontakt:
Cytat:CBD wypełnione miłością, która jest tajemnicą producenta jak przyprawa w KFC.
Po skurczakach Kentucky zawsze mam sraczkę, więc omijam ten fast-food z daleka.
Do zioła od tego vendora również byłem sceptycznie nastawiony.
Spodziewałem się konkretnego mózgotrzepa, który pokara po odrobinie w nabitej lufce. Zaskoczyłem się.
Nabita ilość w lufkę się zgadza - odrobina starczy, natomiast jeśli chodzi o doznania - bez charakterystycznych dla mózgotrzepów uboków.
Doświadczyłem mocno poprawionego nastroju, odprężenia całego ciała, przypływu kreatywności i rozkmin jak po czystym zielsku a to wszystko w tle miłego pobudzenia, które popycha do działania.
Nie jest to typowy kanapowy zamulacz. - Po prostu chce się coś robić.
Najbardziej lubię po zielsku słuchać muzyki, oglądać teledyski, rozkminiać albo tworzyć własną muzykę - przy tym sprzęcie jest to jak najbardziej możliwe i sprawia niemałą frajdę.
Nie próbowałem ale myśle, że z bonga to byłby kosmos.
Jarałem z lufki i jointy raz mieszając z tyksem raz czyściocha - nie przypominam sobie żeby drapało mnie w gardło.
Zapach i smak bez zarzutów - doznania organoleptyczne zdecydowanie na plus.
Dla mnie się podoba przez co polecam spróbować każdemu stonerowi.
Gdybym mógł kruszyłbym od rana do nocy.
Piuuuu
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek