Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tusi - Opinie o produkcie
Na wstępie chciałbym zaznaczyć , że nie będzie tu profesjonalizmu i najprawdopodobniej mój opis za wiele tu nie wniesie , po za ty, że jest on.....
Kolor --- Różowy
Konsystencja --- Pudrowata
START
Wstęp 20mg(kinol) - ciach
I......
Truskawkowe stuuuudio 😁
HaHa....Zajebista truskaweczka
.... Zajebista.....Zajebista Truskaweczka......
Tak mógłbym pisać do końca strony, co nie jednych by wkurwiło, bo nie dowiedzieli by się nic. Myślę , że należałoby tak zrobić, ale nie byłoby to mądre - a co jak na to ?
😁Zajebista Truskaweczka😁
Stoję...czekam...minuta, dwie i....słyszę jak pompa zaczyna pracować. Z każdym uderzeniem zaczyna uderzać szybciej i szybciej.... Coś mi zamgliło oczy, jakieś to wszystko nie wyraźne.....Czuje jak od głowy w kierunku stop zalewa mnie fala gorąca, aż po mały palec. Kurwa gorąco, chyba zdejmę bluzę. O! I wzrok mi się poprawił, a to światło jakieś jaśniejsze. Trochę szumi w głowie i piszczy w uszach, jak po wyłapaniu na ryj z rękawicy bokserskiej. Pompa ujednoliciła swoją pracę, jednak pozostała na wyższych obrotach. I tak zleciało ponad pół h Siedzę i uśmiecham się sam do siebie i dorzucam do kotła jeszcze 50mg........i......Z.ajebista Truskaweczka Teraz jedyne co przychodzi mi do głowy to: ekfmf9eufngodkchjemeeof74hrk4oficvuekdkxjchejfjfjf9fgirujreosivuek3ekfc7cyehmggpg9git , blebleble
Jebać. Nie będę się teraz nad jakąś recenzją zastanawiał....(taka 50-tka trzyma ponad godzinkę)
I tak zrobiłem zajmując się sobą.
Czy idzie wyjść do ludzi - nie wiem, była noc , a ja w kiblu. Nie nie nie....nic z tych rzeczy. Zacząłem klepac tzn. robić😁 muzę na telefonie, a z kibla jakoś mi się nie chciało wychodzić. Jednak na przeszkodzie do schludnego ułożenia kompozycji stał jednak delikatny ketaminowy mętlik, za to melodyjki, aż jestem zaskoczony, naprawdę dobrze się grało. Nawet nie wiem kiedy zrobiło się widno. Tam wi-dno, a fiołki prawie dno.
Kurwa ...Dobre to!!
Składu nie badałem, więc nie wiem jaki jest, ale chyba jest jak piszą czyli Keta , MDMA i coś co uruchomiło MDMA (lub coś podobnego) droga przez nochal, bo zazwyczaj taka aplikacja mnie słabo kopie. Było tam coś z czym się jeszcze nie spotkałem , możliwe że 2-cb , bo spięło się to wszystko jedną całość.
Bardzo fajna całość.
Mi osobiście - podszedł zajebiście
Sądzę że produkt ten z całą pewnością znajdzie wielu swoich zwolenników.
Kefir 100%