Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kazachstan zaostrza kary za produkcję narkotyków
Wczoraj, 19:11
DGEloV 4 lata to można wyłapać na uprawę i później suszenie zioła z growboxa bo tyle wyłapał mój ziomek 4 lata właśnie za growboxa 3x3 metra i uznali to za produkcję bo jak się suszy roślinka to już jest przetwarzanie.
A za produkcję piko 9 lat już po wyroku łącznym inny ziomek obaj petka także wcale nie jest tak lekko w Polsce to nie Holandia żeby dostać 4 lata to nie wiem ile trzeba by wyprodukować bo osobiście nie znam nikogo ani nawet ze słyszenia kto by dostał w Holandii za dragi wyrok 4 lat lub większy.
A za produkcję piko 9 lat już po wyroku łącznym inny ziomek obaj petka także wcale nie jest tak lekko w Polsce to nie Holandia żeby dostać 4 lata to nie wiem ile trzeba by wyprodukować bo osobiście nie znam nikogo ani nawet ze słyszenia kto by dostał w Holandii za dragi wyrok 4 lat lub większy.
Wiadomości w tym wątku |
Kazachstan zaostrza kary za produkcję narkotyków - przez horsii - Wczoraj, 17:33
RE: Kazachstan zaostrza kary za produkcję narkotyków - przez DGEloV - Wczoraj, 18:19
RE: Kazachstan zaostrza kary za produkcję narkotyków - przez kot_kreskowy - Wczoraj, 19:03
RE: Kazachstan zaostrza kary za produkcję narkotyków - przez Omnibus - Wczoraj, 19:11
RE: Kazachstan zaostrza kary za produkcję narkotyków - przez Heluuupiarz - Wczoraj, 19:16
RE: Kazachstan zaostrza kary za produkcję narkotyków - przez Mati7 - Wczoraj, 19:53
RE: Kazachstan zaostrza kary za produkcję narkotyków - przez kot_kreskowy - Wczoraj, 20:16
|