Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Dawkowanie według masy ciała
10.01.2025, 07:34
Bogdan Boner
I o to mi właśnie chodziło.
Założyłem ten wątek by nie robić syfu w dziale amfetaminy u Highlifa.
Żeby DarkSonia skumała, że przerażające dla niej (jako kobiety, zapewne znacząco mniejszej od turbodzika ważącego 93 kg jakim jest qazplm1233 ) 300 czy 500 mg fety średniej jakości, dla niego czy dla mnie i dla wielu innych sporych rozmiarów chłopów nie jest niczym szczególnym, niczym przed czym potrzeba czuć jakikolwiek respekt.
Powiem więcej, chłop którego mi ostatnio zwinęli, a od którego brałem czasem fetę w chuj mocną - taką która klepała nawet i 4 godziny a włos się jeżył - sam ważył blisko 100kg i tej mocnej fety nakurwiał bombki podobnej wielkości (ok 300 mg)
Jest zbyt wiele zmiennych by ze swojej pozycji krytykować poczynania innych.
I o to mi właśnie chodziło.
Założyłem ten wątek by nie robić syfu w dziale amfetaminy u Highlifa.
Żeby DarkSonia skumała, że przerażające dla niej (jako kobiety, zapewne znacząco mniejszej od turbodzika ważącego 93 kg jakim jest qazplm1233 ) 300 czy 500 mg fety średniej jakości, dla niego czy dla mnie i dla wielu innych sporych rozmiarów chłopów nie jest niczym szczególnym, niczym przed czym potrzeba czuć jakikolwiek respekt.
Powiem więcej, chłop którego mi ostatnio zwinęli, a od którego brałem czasem fetę w chuj mocną - taką która klepała nawet i 4 godziny a włos się jeżył - sam ważył blisko 100kg i tej mocnej fety nakurwiał bombki podobnej wielkości (ok 300 mg)
Jest zbyt wiele zmiennych by ze swojej pozycji krytykować poczynania innych.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?