Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tryptofan - Działanie, skutki, dawkowanie
10.01.2025, 13:40
Dzień dobry żuczki,
Dostałem kiedyś na testa trochę tryptofanu w prochu na podbudowanie serotoniny.
Zwiazek ten jest niezbędny w procesie przemian do serotoniny w organizmie.
No i powiem tylko tyle że coś tam to działa.
Samopoczucie miałem na pewno lepsze, spałem też elegancko i ogólnie się zastanawiam czy nie kupić.
Nie odczułem aby zabawki jakoś zauważalnie mocniej klepały ale może po prostu za mało tego miałem i zbyt krótko stosowałem aby odczuć różnicę.
Uprzedzam od razu, ze w smaku to jest katastrofa porównywalna z najgorszymi sortami klefa, a jak połknąłem to pierwszy raz to mało nie brakowało a bym się zrzygał na podłogę
W zeżarciu tego nie pomaga też stan tego produktu, a mianowicie jest to lepiący się do mordy puder xd
Słabo rozpuszczalne w wodzie.
Polecam ale musisz być gotowy na wyzwanie smaku albo zastosować kapsułki lub po prostu kupić to w kapsułkach.
Oczywiście najlepiej byłoby zastosować dietę bogatą w tryptofan ale jakbym miał co rusz dodawać jakiś produkt do diety to wyglądałbym jak kulka XD
POZDRO
Dostałem kiedyś na testa trochę tryptofanu w prochu na podbudowanie serotoniny.
Zwiazek ten jest niezbędny w procesie przemian do serotoniny w organizmie.
No i powiem tylko tyle że coś tam to działa.
Samopoczucie miałem na pewno lepsze, spałem też elegancko i ogólnie się zastanawiam czy nie kupić.
Nie odczułem aby zabawki jakoś zauważalnie mocniej klepały ale może po prostu za mało tego miałem i zbyt krótko stosowałem aby odczuć różnicę.
Uprzedzam od razu, ze w smaku to jest katastrofa porównywalna z najgorszymi sortami klefa, a jak połknąłem to pierwszy raz to mało nie brakowało a bym się zrzygał na podłogę
W zeżarciu tego nie pomaga też stan tego produktu, a mianowicie jest to lepiący się do mordy puder xd
Słabo rozpuszczalne w wodzie.
Polecam ale musisz być gotowy na wyzwanie smaku albo zastosować kapsułki lub po prostu kupić to w kapsułkach.
Oczywiście najlepiej byłoby zastosować dietę bogatą w tryptofan ale jakbym miał co rusz dodawać jakiś produkt do diety to wyglądałbym jak kulka XD
POZDRO
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?