Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hajlajfy rozdajo sample v2
11.01.2025, 15:19
(10.01.2025, 21:19)IHighlifeMarket napisał(a): Witam wszystkich ponownie,
Nowe produkty, to oznacza czas na sample
Zawartość tegorocznej paczuchy:
- Coco Cherry
- Coco Exclusive
- Tusi
- Amfetamina
Co zrobić aby takową paczuszkę otrzymać?
- Użytkownik powinien mieć na swoim koncie co najmniej 20 postów oraz 20 reputacji
- Staż konta co najmniej 1 miesiąc
- Odpowiedzieć w tym wątku oraz wyrazić chęć otrzymania sampli, dla zasady - kto pierwszy ten lepszy.
- Nie być wpisanym na czarną listę samplarzy
Podobnie jak ostatnio, 10 pierwszych osób zgłaszających się do akcji dostanie paczkę.
Dla osób, które aktualnie korzystają z życia i nie przesiadują na forum - proszę pochwalić się recenzją z naszego lub innego działu, 10 osób otrzyma sample. Jeżeli zgłoszeń będzie więcej niż 10, wybierzemy najlepsze zgłoszenia.
Zgłoszenia z recenzjami przyjmujemy do niedzieli 23:59.
Ze szczęśliwcami skontaktujemy się za pomocą wiadomości prywatnej.
Eluwinka. Słuchajcie, wiem że mam mało postów i w ogóle jestem świeżakiem, co mogłoby mnie zdyskwalifikować. ALE, spójrzcie na moje recki w tematach o wujku Władku i Mefixie. Sądzę, że jest rzeczowo i wszystko na temat. Przetestowane w odpowiednich odstępach czasowych by recenzja była rzetelna. Jestem waszym nowym klientem. Dlatego jakbyście tak zrobili wyjątek tym razem z racji tego, że się przykładam do recenzowania, to chętnie opiszę w równie odpowiedni sposób np Tusi czy to coco jumbo, bo fetka już sprawdzona, jest kozak, dzięki btw. No to teraz zjadłby coś innego. Trzymam kciuki za pozytywne rozpatrzenie sprawy(:
Pozdro wariaci.