Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Highlife.market - Temat główny
11.01.2025, 15:42
Yo. Ostatnio miałem przyjemność sprawdzić asortyment. Była 2 mefistotelesa oraz 5 fetki. Mefix zapach lekko apteczny, łatwo się rozkruszało. Udupcony byłem, że daj Pan spokój 🚀Obszerniejsze opisy w odpowiednich tematach. Fetka też legit, full power i focus jest. Aktualnie drugi dzień wystrzelony jak z procy i bestia nie odpuszcza. Obsługa w chuj dyskretna. Pach, pach trzy maile wymienione i załatwione. Cicho i bezpiecznie, nikt nic nie wie prywatnie w chuj i to się ceni. Poza tym bezproblemowy kontakt i sprawne odpowiedzi. Pakowanie chyba też w porzo. Nie mogę w zasadzie na nic narzekać. Ceny tak samo całkiem przystępne, bez szaleństw. Asortyment też całkiem ciekawy, nie tylko dwa chlory przeplatane z jakimiś słabymi wynalazkami pokroju 2-mmc i jakimś kanna. Konkretnie zaopatrzone, każdy znajdzie coś dla siebie, choć np chętnie zobaczyłbym tam jeszcze jakieś blottery na 1p-LSD albo coś w ten deseń. Wtedy to już w ogóle byłby kosmos. No i najważniejsze, że czasowo mega sprawnie. Szybciej niż z allegro byś zamawiał. Podsumowując, wszystko poszło jak po maśle. Niedługo zgłoszę się po coś ponownie. Dzięki i z fartem chłopaki 👍.