Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
11.01.2025, 16:27
(11.01.2025, 15:56)kot_kreskowy napisał(a): Mirosound
Jeśli ja jestem sztywny, bez poczucia humoru, to ja juz nie wiem kto owe posiada XDDD
Nie zamierzam robić z siebie klauna pisząc że zajebista recka - bo nią nie jest.
To zlepek nic nie znaczących słów a Ty nie jesteś tak zajebisty jak o sobie myślisz.
Natomiast moje słowa to nie jad a konstruktywna krytyka, którą sam jeden odbierasz jako jad będąc wypłukanym po zabawie i mając obniżony przez to nastrój.
Wiec zluzuj majty poeto i napisz jeszcze raz opinię po tym jak już wytrzeźwiejesz, bo z obecnej wynika tylko jedno słowo - zajebisty
POZDRO
Ja wiem że nie była to zajebista recka , bo nie była i nie recka
Obniżony nastrój mam od urodzenia
Ile ja bym dał żebym sam osobie myślał że jestem zajebisty (chociaż nie ukrywam że po krótkiej konwersacji na tym forum robi mi się jakoś lepiej)
Może przy następnej się postaram, chociaż kusi żeby choć trochę była w tym nic nie przekazującym stylu
Obecnie na podnośniku pojazd na literkę A....
horsii
Ty myślisz że ja nafurany latam bez pamięci i potem pisze takie rzeczy - pomyleczka
'Recke' zrobiłem to z premedytacją bo ona nikomu nie zaszkodziła - no kotu coś tam , jakieś poniósł straty 😉
A recki jakieś tu już pisałem. I nie czytam ich sobie z zachwytem patrząc w lustro bo wiem , że do klarownej opini jeszcze daleka droga i dużo nauki. Więc jak widzisz mam dystans do siebie, jak i potrafię się ocenić bez podkoloryzowywania własnego ego.
Naćpany - tak - nie na tyle żeby nie kontrolować tego co robię czy też pisze - nie mogę sobie na to pozwolić
Z resztą już pisałem -kiedy znajomi robią 5 lub więcej na likend, ja z taką piątka bujam się trzy tygodnie (i nie jest to wybielanie się bo nie jest to nic innego jak tylko ćpanie, ale moim celem nie jest się zajebać)