Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Mefedron - C11H15NO
DarkSonia jak kotkreskowy napisze, ze dobrze mu sie uprawialo seks/walilo konia, to juz wnosi wiecej niz cala recka, nawet te glupie proporcje eufo do speeda wiecej mowia, nie mowie ze to ma byc tripraport profesjonalny, ale np. moja pierwsza recka na tym forum od razu zgarnela nagrode za post tygodnia, kurwa naprwade wystarczy sobie przeczytac jakakolwiek recenzje horsiiego, nie chce zawierac tu tez ze moja, ale zapraszam do czytniecia, kot tez pisze obszerne recki, ubrane w kolorki i emotki zeby sie mlodszym lepiej czytalo ( ) ale tez mysle ze mozna cos wyciagnac, i wziac po prostu przyklad - aha, tu napisane ze sie dobrze kruszy, a moj temat sie chujowo kruszy, to pisze ze sie chujowo kruszy i kropka
a jak typ po tusi recytuje swoj kryptowallet z pamieci i nie pisze w sumie nic to tez git, duzo jest tu recenzji typu "dobrze klepie" ale to ze ktos napisze wiecej niz 4 linijki nie oznacza, ze nalezy mu sie postawienie na piedestal XD!
i wiadomo, jedni pisza lepiej i wiecej, drudzy zawieraja mniej istotnych informacji, ja np. pierwsza recke pisalem z odpalona bodajze recenzja pudzilli czy horsiiego obok, albo jakas z reddita taka obszerna wlasnie z wiekiem/waga/wzrostem i uzylem takowej jako sciagawke i podstawilem pod to co czuje po owczesnym 3cmc mirror i jaki on jest, potem im wiecej sie napisze takich pod wzor z czasem wejdzie to w krew i bedzie sie pisac skurwysyny na 2 kartki a4 w druku calkowicie z pamieci
a jak typ po tusi recytuje swoj kryptowallet z pamieci i nie pisze w sumie nic to tez git, duzo jest tu recenzji typu "dobrze klepie" ale to ze ktos napisze wiecej niz 4 linijki nie oznacza, ze nalezy mu sie postawienie na piedestal XD!
i wiadomo, jedni pisza lepiej i wiecej, drudzy zawieraja mniej istotnych informacji, ja np. pierwsza recke pisalem z odpalona bodajze recenzja pudzilli czy horsiiego obok, albo jakas z reddita taka obszerna wlasnie z wiekiem/waga/wzrostem i uzylem takowej jako sciagawke i podstawilem pod to co czuje po owczesnym 3cmc mirror i jaki on jest, potem im wiecej sie napisze takich pod wzor z czasem wejdzie to w krew i bedzie sie pisac skurwysyny na 2 kartki a4 w druku calkowicie z pamieci