Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najlepszy zestaw, komplet akcesoriów dla konesera vapo, by Olenucki!
hulerkfow23 Na autobus, na tramwaj. Albo po prostu się przebiec krótszy dystans pół sprintem po zajebaniu hita.
Można też spierdalać przed psami ale nie byli by zadowoleni XD
Ja zazwyczaj jak wychodziłem w dresie i ze smyczą to waliłem gdzieś chmurę na schodach w bloku, schowany za czymś jak nikt nie widział czy na spacerze jak nikogo nie było i ciemność.
Potem chowałem smycz do bluzy i na lekkiej schizce truchtałem jak się ryłem i tak udawałem że niby wyszedłem pobiegać.
Można też spierdalać przed psami ale nie byli by zadowoleni XD
Ja zazwyczaj jak wychodziłem w dresie i ze smyczą to waliłem gdzieś chmurę na schodach w bloku, schowany za czymś jak nikt nie widział czy na spacerze jak nikogo nie było i ciemność.
Potem chowałem smycz do bluzy i na lekkiej schizce truchtałem jak się ryłem i tak udawałem że niby wyszedłem pobiegać.
olenuitcki..
Wiadomości w tym wątku |
Najlepszy zestaw, komplet akcesoriów dla konesera vapo, by Olenucki! - przez olenucki - 13.01.2025, 21:18
RE: Najlepszy zestaw, komplet akcesoriów dla konesera vapo, by Olenucki! - przez hulerkfow23 - 13.01.2025, 21:56
RE: Najlepszy zestaw, komplet akcesoriów dla konesera vapo, by Olenucki! - przez olenucki - 13.01.2025, 23:05
RE: Najlepszy zestaw, komplet akcesoriów dla konesera vapo, by Olenucki! - przez Bogdan Boner - 14.01.2025, 12:13
RE: Najlepszy zestaw, komplet akcesoriów dla konesera vapo, by Olenucki! - przez kot_kreskowy - 14.01.2025, 13:47
RE: Najlepszy zestaw, komplet akcesoriów dla konesera vapo, by Olenucki! - przez kej9 - 14.01.2025, 14:17
RE: Najlepszy zestaw, komplet akcesoriów dla konesera vapo, by Olenucki! - przez olenucki - 14.01.2025, 17:20
RE: Najlepszy zestaw, komplet akcesoriów dla konesera vapo, by Olenucki! - przez Inferno - 14.01.2025, 20:36
|