Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Prazepam
Prazepam jest lekiem benzodiazepinowym o działaniu anksjolitycznym (przeciwlękowym), posiada także właściwości przeciwdrgawkowe, miorelaksacyjne, słabe działanie nasenne. Lek ten wolno wchłania się z przewodu pokarmowego osiągając maksymalne stężenie we krwi dopiero po około 6 godzinach, jego działanie utrzymuje się do 24 godzin. Dość dobrze tolerowany w podeszłym wieku.
Działania niepożądane:
Ciekawe benzo, stosowałem jak pracowałem we Francji, brałem od lekarza Polaka w aptece.
Działa dość podobnie do bromazepamu, zmniejsza lęki, lepiej się śpi i pomaga w chorobie alkoholowej, zmniejszając skutki picia wódki
Nie widziałem żeby u nas w Polsce było to jako popularne benzo ale wyczytałem, że istnieje możliwość otrzymania recepty na to.
Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym lekiem w Polsce i może coś powiedzieć to piszcie
Źródło: wikipedia.org
Działania niepożądane:
- depresja
- zmiany nastroju
- osłabienie lub zmęczenie
- trudności w zasypianiu
- bóle głowy
- zawroty głowy
- nudności, wymioty
Ciekawe benzo, stosowałem jak pracowałem we Francji, brałem od lekarza Polaka w aptece.
Działa dość podobnie do bromazepamu, zmniejsza lęki, lepiej się śpi i pomaga w chorobie alkoholowej, zmniejszając skutki picia wódki
Nie widziałem żeby u nas w Polsce było to jako popularne benzo ale wyczytałem, że istnieje możliwość otrzymania recepty na to.
Ma ktoś jakieś doświadczenia z tym lekiem w Polsce i może coś powiedzieć to piszcie
Pozdro, Infuś
Źródło: wikipedia.org
Wiadomości w tym wątku |
Prazepam - przez Inferno - 16.01.2025, 15:35
RE: Prazepam - przez Czeslawo - 16.01.2025, 15:51
RE: Prazepam - przez Inferno - 16.01.2025, 18:22
RE: Prazepam - przez kot_kreskowy - 16.01.2025, 19:36
RE: Prazepam - przez Inferno - 16.01.2025, 19:38
RE: Prazepam - przez Czeslawo - 16.01.2025, 21:05
RE: Prazepam - przez Inferno - 16.01.2025, 21:07
RE: Prazepam - przez qazplm1233 - 16.01.2025, 22:18
RE: Prazepam - przez Dewotka - Wczoraj, 07:22