Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
16.01.2025, 18:38
Produkt: 3CMC ICE - nagroda
Pakowanie na wysokim poziomie jak zawsze.
Info o laborancie:
182/110/25
Info o działaniu i produkcie:
Testowane tylko sniff.
7g
Materiał suchy i twardy. Trzeba uważać bo ostro strzela na boki.
Na początek wleciało sniff z ziomkiem tak około 170/200mg na pierwszy raz.
Wjeżdża zacne uczucie euforii, na początku jest taki niegoar że ciężko słuchać cokolwiek (jakaś muzyka czy gadanie kogoś obok nie jest przyjemne przy tym niegoarze, trzeba odczekać parę minut ) ale tylko przez pierwsze kilka minut przez ten nieogar euforyczny 🤎
Przy sniffie samym mnie nie sczypało nic bo zajebałem na początek nosa jak zawsze że tak powiem ale później jak zacząłem zaciągać i poleciało na gardło to już uczucie mniej przyjemne ale ja lubię to przepalić papieroskiem 🚬
Ziomek zaś musiał udać się na korytarz i otworzyć drzwi aby zaciągnąć świeżego powietrza, przesadzilismy chyba trochę z dawką ale po paru minutach było już zajebiście.
Generalnie przy 4-5 sniffku już działanie euforyczne jest mniej odczuwalne zaś odczuwałem bardziej speeda przy czym bawiłem się cała noc w programowanie, różne skrypty robiłem pod stronę, z MySQL bazami i te sprawy 😅
Ocena produktu: mocne 9/10, jak bym miał porównać to mefik lepiej wypadł któremu dałem 10/10 w jakości produktu.
Dziękuję jeszcze raz za możliwość testów dzięki nagrodzie.
Pozdro, Infuś