Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
18.01.2025, 23:35
"JureKiler@" To znaczy nie spać da radę długo i po tym i po tym. Nie wiem, być może według ksiąg amfa jest bardziej szkodliwa, ale moje subiektywne odczucie jest takie a nie inne, że psychicznie rozpieprza mnie kryształ pińcet procent bardziej. Dla sprostowania waze plus-minus 100kg, przed sylwkiem ważyłem dokładnie 103kg, a potem oczywiście spadło, ale o dziwo nie jakos duzo bo zjechałem do 97kg po 10 dniowym maratonie uśmiechu z jednym snem takim kilku godzinnym, a tak pizda ogień od pierwszego rzutu czyli 31 grudnia do 06.01 nie spałem nic czyli ok.160h bez snu, potem upadek po krzyżem narkomana, a potem jeszcze 3 dni juz na resztkach tym bardziej że musiałem pojsc do roboty i w miarę wyglądać i się zachowywać. Ps. Ja generalnie staram się wzglednie jeść mimo oczywistego braku apetytu choc nie mogę mówić o jadlowstrecie. Jakąś np. Kiełbaska wiejska taka nie sucha tylko na galaretce mniam mniam i potem zagryc jabłkiem żeby zgagi nie było no i przy okazji owoc jakiś zjeść, elektrolity, kreatyna i można jechać tydzień bez snu.
No, to taka litanie sobie opisałem bo nażarłem się babcinej skudexy czyli Trampka z jakąś tam dodatkowa substancja i lekko-srednie eufo mnie cisnie. Hłe hłe hłe, pozdrawiam.
No, to taka litanie sobie opisałem bo nażarłem się babcinej skudexy czyli Trampka z jakąś tam dodatkowa substancja i lekko-srednie eufo mnie cisnie. Hłe hłe hłe, pozdrawiam.
"Dupsko, lepiej to obczaj, nie chcesz? Spierdalaj."
~ Bella Ćwir
~ Bella Ćwir