Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hajlajfy rozdajo sample v2
20.01.2025, 04:02
Epsiakos
Musztra musi być .
--------------------------
Na spokojnie bez spin i wjeżdżania na psyche olenucki
Może czegoś nie doczytał, każdy może mieć gorszy dzień.
---------------------------------------------------------------------------------
Zamawiane paki chwalą sobie znajomi, a że nie mają konta na forum to przekazuję "opinie".
Zwracają uwagę, że ze sklepem można się dogadać, nawet jak sami coś w zamówieniu pomylili,
także HighlifeMarket nie zostawia bez rozwiązania problemu.
Ziomeczki „starszej daty” analogowe, ale sobie poradziły.
-------------------------------------------------------------------------------------
Z mojej perspektywy co można by jeszcze w sklepie usprawnić?
To czas odpowiedzi ich godziny, bo czasem z rana coś napisze, a a odpowiedź jest bardzo późno,
jeżeli możecie podjąć ten temat na zarządzie to będę wdzięczny.
Wiem, że jesteście nowym sklepem i wszystko z czasem zapewne usprawnicie, dlatego dla Was szybka zwrotka w tej kwestii.
---------------------------------------------------------------------------------------
Rozważacie wprowadzenie sampel pack (oczywiście płatnych)?
Zastawy np. 3 produktu po 2 g ( coś w tym rodzaju), oferta się rozrasta, więc takie rozwiązanie mało by zalety – z mojego punktu widzenia.
Musztra musi być .
--------------------------
Na spokojnie bez spin i wjeżdżania na psyche olenucki
Może czegoś nie doczytał, każdy może mieć gorszy dzień.
---------------------------------------------------------------------------------
Zamawiane paki chwalą sobie znajomi, a że nie mają konta na forum to przekazuję "opinie".
Zwracają uwagę, że ze sklepem można się dogadać, nawet jak sami coś w zamówieniu pomylili,
także HighlifeMarket nie zostawia bez rozwiązania problemu.
Ziomeczki „starszej daty” analogowe, ale sobie poradziły.
-------------------------------------------------------------------------------------
Z mojej perspektywy co można by jeszcze w sklepie usprawnić?
To czas odpowiedzi ich godziny, bo czasem z rana coś napisze, a a odpowiedź jest bardzo późno,
jeżeli możecie podjąć ten temat na zarządzie to będę wdzięczny.
Wiem, że jesteście nowym sklepem i wszystko z czasem zapewne usprawnicie, dlatego dla Was szybka zwrotka w tej kwestii.
---------------------------------------------------------------------------------------
Rozważacie wprowadzenie sampel pack (oczywiście płatnych)?
Zastawy np. 3 produktu po 2 g ( coś w tym rodzaju), oferta się rozrasta, więc takie rozwiązanie mało by zalety – z mojego punktu widzenia.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !