Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-FMC - Opinie o produkcie
Wczoraj, 16:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 16:42 przez wiktororban.)
Nie chcę mi się pisać szczegółowej recenzji produktu. W mojej opinii dużo dopamina..troszkę norki i troszkę serotoniny chociaż..ja z sero jestem wypruty po weekendzie więc ciężko powiedzieć..opisalbym to jako troszkę niedojebanego bękarta bezeuforycznej koki, 3mmc i amfy...koki przez sposób pobudzenia na początku..przy poprawkach to już troszkę pod fetke no i gdzieś czuć podobnie stwo do MMC ale to poczuje ludzie niepezezarci chlorami że zbita tolera..generalnie to wszystko jest w huj bardziej funkcjonalne niz rekreacyjne...3cmc jest dużo bardziej rekreacyjne w porównaniu z tym....myske, że to fmc może Sue nadać gdzieś pod alko w towarzystwie które nie cpa bo nie wykrzywia ryja i człowiek myśli logicznie...nie będziemy po tym gadać jak kataryna..działa to wszystko dużo logicznej niż po innych ketonach i napewno ciężej narobić rzeczy których później można żałować...do roboty to to może się nadać..po prostu takie to nijakie...przyjemność z ucpania jest bardzo słaba i krótka...nie czuc żeby stało się cos złego jedząc tego dużo ale czegoś wyjątkowo przyjemnego tymbardziej..pije winko i pod alko jest to na swój sposób przyjemne ale nie ma nic wspólnego z ketonowa przyjemnością jaką znamy...człowiek bardziej zawieszony i pijany od tej dopaminy niz wyjebany..trochę jak po próbie uzyskania wyjebania po czysto funkcjonalnym stymulację...do miksów z zamulaczami może zdać egzamin jako orzeźwiacz...libido leciutko na początku idzie w górę ale szybko znika i człowiek ma trochę po tym wyjebane na wszystko i nie bardzo się cokolwiek chce