Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Odstawienie Clona po 3 tygodniach.
4 godzin(y) temu
Martin
No to mnie zastrzeliłeś.
Kojarzę, że słowa, które wspomniałem, przewinęły mi się w urywku jakiegoś wywiadu pseudonawróconego alkoholika i benzowraka i na 99% było to na kanale "Bez Tajemnic".
Skoro benzo jest w zasadzie tak bezwartościowe jak mówisz, to skąd mamy tylu ludzi uzależnionych? Szczególnie w młodym wieku. Sam jestem trochę przed 30 i nie zauważyłem, żebyśmy mieli w społeczeństwie aż tak wiele osób z fobią społeczną czy lękami napadowymi.
Jestem ciekawy konkretnego działania rekreacyjnego.
Ten BDO to pewnie legalna alternatywa dla GBL?
Jeśli tak, to z nieba mi z tym spadłeś. Pytanie jak bardzo ryje kichy. Muszę poczytać.
kej9 To o czym piszesz też bardzo ciekawe i widzę, że można kupić w clearnecie.
No to mnie zastrzeliłeś.
Kojarzę, że słowa, które wspomniałem, przewinęły mi się w urywku jakiegoś wywiadu pseudonawróconego alkoholika i benzowraka i na 99% było to na kanale "Bez Tajemnic".
Skoro benzo jest w zasadzie tak bezwartościowe jak mówisz, to skąd mamy tylu ludzi uzależnionych? Szczególnie w młodym wieku. Sam jestem trochę przed 30 i nie zauważyłem, żebyśmy mieli w społeczeństwie aż tak wiele osób z fobią społeczną czy lękami napadowymi.
Jestem ciekawy konkretnego działania rekreacyjnego.
Ten BDO to pewnie legalna alternatywa dla GBL?
Jeśli tak, to z nieba mi z tym spadłeś. Pytanie jak bardzo ryje kichy. Muszę poczytać.
kej9 To o czym piszesz też bardzo ciekawe i widzę, że można kupić w clearnecie.