Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nowa w RC - mdma / feta coś podobnego ?
22.01.2025, 22:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.01.2025, 22:46 przez Nightmares.)
Firana jezeli juz probowales 4 albo 3mmc to powiesz, ze 2mmc jest slabe i nie zrobi na tobie zadnego wrazenia, ale w moim przypadku, gdy byl to pierwszy moj keton, to moge smialo stwierdzic, ze pozniej nawet 4mmc nie dalo mi takich wrazen jak 2mmc przy pierwszych razach, ale ja 4mmc zaczalem brac juz po przerobieniu 35g 2mmc w krotkim czasie i po 4bmc dzien wczesniej, ktore wypluklalo mnie z troche z serotoniny, w tym pewnie byl problem
Mayka90 2mmc to glownie dopamina, euforia dopaminowa, jest tez troche stymulacji, libido podnosi i ogolnie lepszy odbior muzyki, lepiej sie gada, wiadomo, ale jak masz juz w drodze 4mmc, to pozniej nie probuj nawet 2mmc, bo powiesz, ze to nie kopie XD no chyba, ze po jakiejs dluzszej przerwie od ketonow
Mayka90 2mmc to glownie dopamina, euforia dopaminowa, jest tez troche stymulacji, libido podnosi i ogolnie lepszy odbior muzyki, lepiej sie gada, wiadomo, ale jak masz juz w drodze 4mmc, to pozniej nie probuj nawet 2mmc, bo powiesz, ze to nie kopie XD no chyba, ze po jakiejs dluzszej przerwie od ketonow
5 apvp w 24h ( rajki 700-900mg co kilka h szły ) alfa za czasów legalu od Gienia jescze. 1150mg MDPHP na raz od kolka 11 LSD każdy po 250uq 14 tab ecstasy plus 2g amfy w 6h Szczury mefedronu po 2,5g z 3cmc Emka w krysztale 1000mg na raz Clonazepam 30tab 2mg TZF zjedzone na raz popite pół litra wódki ~ diabeu