Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Uwaga OSZUST na forum - DGEloV
Jeszcze może zarzucę statementem. 0,5 XMR dla @"LOBO" jeśli merytorycznie wytłumaczy te przeokropne oszczerstwa, które skierował w moją stronę i które to zepsuły mi poranek. Zastrzegam sobie prawo, do oceny tej merytoryczności, bo podejrzewam, że może mieć tu swoich zwolenników. 
Epsiakos zapytałem, zanim przeskrobałem, nikt nie zabronił, szczur nie przeczytał regulaminu, ale obiecał posypać głowę popiołem, jeśli go złamie, bo jego nieznajomość nie zwalnia go z jego przestrzegania, więc sypię. Wątek, w którym to uczyniłem zostanie zaraz zedytowany.
Edit. A no tak, na edycję albo usunięcie już za późno. Usuń mi ten jeden post i jeden wątek gdzie dochodzi do żebrów, w imię zasad. Jeśli mogę prosić rzecz jasna

Epsiakos zapytałem, zanim przeskrobałem, nikt nie zabronił, szczur nie przeczytał regulaminu, ale obiecał posypać głowę popiołem, jeśli go złamie, bo jego nieznajomość nie zwalnia go z jego przestrzegania, więc sypię. Wątek, w którym to uczyniłem zostanie zaraz zedytowany.
Edit. A no tak, na edycję albo usunięcie już za późno. Usuń mi ten jeden post i jeden wątek gdzie dochodzi do żebrów, w imię zasad. Jeśli mogę prosić rzecz jasna