Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mefedronowa orgia Księży | Watykan wydał wyrok
24.01.2025, 14:47
Firana
No właśnie sęk w tym, że zamówili sobie dziwkę...😎
Po prostu dziwka za dużo przyjęła i postanowiła sobie zasnąć XDDDDD
A ci w panice zawiadomili służby bo nie wiedzieli co się dzieje.
Nie wiem jak z tymi 'drzemkami' jest dokładnie po bdo, ale jak brałem raz gbl to po większych dawkach ciało miałem wiotkie i ni z gruchy ni z pietruchy zasypiałem bezwarunkowo po czym budziłem się w najmniej oczekiwanym miejscu
I tak kilka razy podczas testów xd
No tak to działa, ta 'drzemka' to jest właśnie TO na co liczą typki dolewając krople do drinka dziewczynom w klubach.
Człowiek śpi w chuj twardo, do tego ciało jest wiotkie jak galareta, że ciężko się utrzymać na nogach.
No właśnie sęk w tym, że zamówili sobie dziwkę...😎
Po prostu dziwka za dużo przyjęła i postanowiła sobie zasnąć XDDDDD
A ci w panice zawiadomili służby bo nie wiedzieli co się dzieje.
Nie wiem jak z tymi 'drzemkami' jest dokładnie po bdo, ale jak brałem raz gbl to po większych dawkach ciało miałem wiotkie i ni z gruchy ni z pietruchy zasypiałem bezwarunkowo po czym budziłem się w najmniej oczekiwanym miejscu
I tak kilka razy podczas testów xd
No tak to działa, ta 'drzemka' to jest właśnie TO na co liczą typki dolewając krople do drinka dziewczynom w klubach.
Człowiek śpi w chuj twardo, do tego ciało jest wiotkie jak galareta, że ciężko się utrzymać na nogach.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?