Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
(25.01.2025, 09:32)Epsiakos napisał(a): ........
Otóż podobne nieprzyjemności miałem jak przedawkowalem... Kawę Dokładnie te same "doznania".
........
Nie chcę się czepiać, ale w kwestii "kopanek" wypowiedziałam się w wątku ... z pastą.
Bez testów właściwych i po opiniach nie da się jednoznacznie stwierdzić czy towar podbity kofeiną nadaje się właśnie tylko do ... ogarniania obory jak zaznaczył LOBO
czy może reakcja to kwestia osobnicza i akurat jest tak u naszego szanownego moderatora a u innych nawet nie będzie tego - zjebania po amfie.
Ogólnie zjeba po amfie występuje, ale nie po kilku kreskach ... i zarwaniu jednej nocki. Jak się wpiepszy w ciąg to potrafi ładnie schizo-porobić.
Sama jestem tego doskonałym przykładem bo leciałam jeszcze za małolata na tym dość grubo i wiem czego się spodziewać, wiem też jak działa czyścioch i wiem jak działa skopany czyścioch kofeiną... kurcze aż mnie kusi by spróbować, ale nie po to z tego wyszłam by się znowu wjebać a stan po amfie uwielbiam. ( kurwa ja pierdolę )
Analizując dawki Epsiakos to brał je na prawdę niewielkie w przyrównaniu np do takiego qazplm1233 , który to chwalił się wrzutami 300-500mg i nawet nie odnotował zwały. ( no i o tym że przerobił 5G w nieco ponad dobę to nawet nie wspominam )
Stąd ważne są recki, im więcej będziemy mieli danych od użytkowników tym lepiej będzie można uśrednić potencjalne działanie / dawki i ew. opinie końcową czy towar wart jest świeczki. Wiadomo, cena może zasponsorować wiele ... ale jak to koparka to dobrze by było mieć tego świadomość.
Niech każdy bada substancje wg. własnego uznania i wyciąga z tych testów odpowiednie wnioski
mrrrrau