Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
25.01.2025, 11:20
Info opinia jest od mojego szczura laboratyjnego.
Info o laborancie wiek 30+ waga 110+ tryb domowy mała ilość witamin i słońca.
Nazwa produktu: Amfetamina
Wygląd produktu: małe białe grudki, typowy wygląd amf, lekko mokre
ROA: sniff
Czas działania: pare godzin
Zaaplikowano: 200mg x5
Profil działania: książkowa wersja amfetaminy, ładuje sie około 5-10min, natychmiastowa chęć do działania, dosyc fajny clearhead mozna bez problemu skupic sie na pracy lub graniu, caly czas chec do palenia papiersow, czas dzialania pierwszej lini okreslibym na jakies 45min,
pozniejsze dorzutki dzialaly podobnie ale skracal sie czas dzialania, po przerobieniu 1g jeszcze okolo 2-3 odczuwalne byly skutki walenia, lekka stymulacja etc - bez szans na spanie. Ogolnie bardzo dobra feta, taka jaka ja wlasnie zapamietalem ze starych czasow.
Info o laborancie wiek 30+ waga 110+ tryb domowy mała ilość witamin i słońca.
Nazwa produktu: Amfetamina
Wygląd produktu: małe białe grudki, typowy wygląd amf, lekko mokre
ROA: sniff
Czas działania: pare godzin
Zaaplikowano: 200mg x5
Profil działania: książkowa wersja amfetaminy, ładuje sie około 5-10min, natychmiastowa chęć do działania, dosyc fajny clearhead mozna bez problemu skupic sie na pracy lub graniu, caly czas chec do palenia papiersow, czas dzialania pierwszej lini okreslibym na jakies 45min,
pozniejsze dorzutki dzialaly podobnie ale skracal sie czas dzialania, po przerobieniu 1g jeszcze okolo 2-3 odczuwalne byly skutki walenia, lekka stymulacja etc - bez szans na spanie. Ogolnie bardzo dobra feta, taka jaka ja wlasnie zapamietalem ze starych czasow.
Be objective and honest.