Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-FMC - Opinie o produkcie
25.01.2025, 11:22
Info opinia jest od mojego szczura laboratyjnego.
Info o laborancie wiek 30+ waga 110+ tryb domowy mała ilość witamin i słońca.
Testowane przed amf.
Nazwa produktu: 3fmc
Wygląd produktu: malutkie krysztalki ktore bardzo latwo sie krusza, polprzezroczyste z bialym nalotem
ROA: sniff
Czas działania: pare godzin
Zaaplikowano: 100mg na start pozniej 200mg
Profil działania: Substancja bardzo przypominająca amfetamine, bardzo podobny styl działania ale tutaj wyczuwamy nutke eufori, niestety splyw straszliwe ochydny, tak jak po amf, checi do dzialania, rozmowy, skupieniu sie na czyms etc, oczywiscie caly czas z kubkiem napoju bo nie idzie zniesc tego obrzydliwego smaku. Ogolnie substancja na pewno znajdzie swoich odbiorców, ale na pewno na kims kto zazwyczaj pobiera 3/4cmc lub inny krysztal nie zrobi wraznia. Nazwalbym ja lekkim stymulantem fajnym do pracy.
Info o laborancie wiek 30+ waga 110+ tryb domowy mała ilość witamin i słońca.
Testowane przed amf.
Nazwa produktu: 3fmc
Wygląd produktu: malutkie krysztalki ktore bardzo latwo sie krusza, polprzezroczyste z bialym nalotem
ROA: sniff
Czas działania: pare godzin
Zaaplikowano: 100mg na start pozniej 200mg
Profil działania: Substancja bardzo przypominająca amfetamine, bardzo podobny styl działania ale tutaj wyczuwamy nutke eufori, niestety splyw straszliwe ochydny, tak jak po amf, checi do dzialania, rozmowy, skupieniu sie na czyms etc, oczywiscie caly czas z kubkiem napoju bo nie idzie zniesc tego obrzydliwego smaku. Ogolnie substancja na pewno znajdzie swoich odbiorców, ale na pewno na kims kto zazwyczaj pobiera 3/4cmc lub inny krysztal nie zrobi wraznia. Nazwalbym ja lekkim stymulantem fajnym do pracy.
Be objective and honest.