Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
25.01.2025, 15:34
(25.01.2025, 15:29)Firana napisał(a): Do tej pory myślałem, że właśnie po to są te akcje samplowe. Teraz sam już nie wiem 😀
Dobrze myslales, jest to droga komunikacji Sklep - Klient
W tym biznesie zeby zarobic, nie zywisz sie w tym samym miejscu co handlujesz bo inaczej bedziesz swoim najlepszym klientem a jak wiemy, wtedy nie zarobisz z reguly.
Dlatego jezeli widzicie mankamenty w produkcie to zglaszacie go tutaj, jezeli wiecznie kazdy bedzie wchodzil w dupe tylko dlatego ze chce sie przypodobac i naruchac sobie cos za darmo, czy probowac to wyrzadzicie szkode nie tylko sobie ale rowniez innym uzytkownikom, a przedewszystkim samemu Vendorowi ktory w analogicznej sytuacji nie czytal zeby ktos narzekal.
Szanujmy siebie wszyscy nawzajem, wasza rzetelna opinia chocby nawet ta zachwalajaca produkt jest potrzebna.
Dzieki temu my mamy lepszy towar, vendor wiecej zamowien a forum mniej zmartwien a co za tym idzie - My z Mankiem mniej roboty z kasowaniem postow z gownoburzy
Czeslawo ty o mnie mowisz ze zapijaczony jestem i falszywe opinie skladam ?
Pragne tylko przypomniec ze jestesmy w dziale Vendora odnoszacego sie do opinii nt. danego produktu i moja goraca prosba, nie wyjasniajcie sobie jakis niedomowien akurat tutaj.
Zapraszam do Hydeparku, zalozyc temat o chwytliwej nazwie i tam dyskutowac.
W przeciwnym razie naprawde wasze posty wyladuja tam gdzie powinny znalezc sie rowniez pomysly Lewicy