Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Amfetamina - Opinie o produkcie
kot_kreskowy
Feta tu jest chujowa?
Nie gadaj, że ja koloryzuję, sam dajesz prawie zawsze, że wszystko 10/10, a zobacz u mnie recenzje, opinie końcowe się wahają w zależność od jakość, to oczywista oczywistość, także twój argument jest nie trafiony i to mocno....
Wszyscy zachwalają, a tej LOBO - tomi znowu się nie pasuje, że niby dobre, ale… nie dobre, bo dla "pustków",
co jest za opinią, czyli wszyscy co biorą amfetaminę to patusy, tak?
Podoba ci się takie pieprzenie?
Mnie nie, bo opinie może dać każdą i jak mu tego nie bronie, ale chodzi mi o to, że jego łeb, źle przetwarza substancję i jego opinia jest mocno nierzetelna, bo to już, nie pierwszy raz, kiedy wkłada "kij w mrowisko", miesza substancje i odwala, różne głupie akcje.
Od frajerów wyzywa, a potem tu ludziom ubliża, to normalne?
Epsiakos
Nie rób sobie żartów
bo pisałem o LOBO -wiesz doskonale.
Feta tu jest chujowa?
Nie gadaj, że ja koloryzuję, sam dajesz prawie zawsze, że wszystko 10/10, a zobacz u mnie recenzje, opinie końcowe się wahają w zależność od jakość, to oczywista oczywistość, także twój argument jest nie trafiony i to mocno....
Wszyscy zachwalają, a tej LOBO - tomi znowu się nie pasuje, że niby dobre, ale… nie dobre, bo dla "pustków",
co jest za opinią, czyli wszyscy co biorą amfetaminę to patusy, tak?
Podoba ci się takie pieprzenie?
Mnie nie, bo opinie może dać każdą i jak mu tego nie bronie, ale chodzi mi o to, że jego łeb, źle przetwarza substancję i jego opinia jest mocno nierzetelna, bo to już, nie pierwszy raz, kiedy wkłada "kij w mrowisko", miesza substancje i odwala, różne głupie akcje.
Od frajerów wyzywa, a potem tu ludziom ubliża, to normalne?
Epsiakos
Nie rób sobie żartów
![Podobno kultowa Podobno kultowa](https://dopal.org/images/smilies/drug2.png)
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !