Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Tusi - Opinie o produkcie
(28.01.2025, 17:14)Firana napisał(a): DarkSonia amfa tylko dodała stymulację wiec nie wiem w czym problem
czy ja mam problem? nie...
problem może mieć ktoś, kto czyta recenzje TUSI... i czyta o efektach mixu amfy z ...TUSI...
jak nie rozumiesz o czym piszę to trochę ujowo...
a jak bym w dziale mefedronu zajebała sobie kawę , na to 3cmc , poprawiła MJ... a po godzinie bym zarzuciła mefa wziąłbys taką reckę na poważnie?
wydaje mi się, że piszę na tyle wyraźnie abyś zatrybił od razu, tylko nie czepiaj się teraz słowa zatrybił, bo nie musiała bym tego rozbijać na części pierwsze gdybyś nie wykazał zdziwienia w moim poprzednim poście
w skrócie - tak - dla mnie taka recka jest - poprostu - bez sensu.
udanej nocki
(28.01.2025, 18:30)kot_kreskowy napisał(a):
Mi też się wydaje, że ona tam raczej za wiele nie namieszała, żeby jakoś specjalnie zafałszować obraz działania tusi.
no sądząc po tych jazdach ludzi w reckach jakie to zajebiste |( ponoć )... uwierz mi , że miała duży wpływ na ocenę całej sytuacji.
Chociażby dała tylko clear-head, albo zwyklą stymulację cokolwiek, ma wpływ na to co się wrzuca jako następne, lol kot_kreskowy serio? przecież ty takie rzeczy wiesz
mrrrrau