Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Coco Exclusive (mięta) - Opinie o produkcie
29.01.2025, 17:29
Produkt zamknięty w estetycznej, plastikowej fiolce, która myślę, że świetnie nadawała by się na wyjście na imprezę.
Fiolka zamknięta jest korkiem, którym można odmierzać dawki i walić prosto w nos. Ważyłem to ale nie pamiętam ile to było - w każdym razie za mało żeby poczuć aktywność substancji - więc trzeba by przyjąć conajmniej dwie takie dawki za jednym razem.
Idealnie sypki proszek posiada przyjemny, miętowy, zachęcający zapach, który również trochę pobudza.
Jakoś chujowo się zabrałem za testy i prawdopodobnie waliłem zbyt małe dawki. Coś tam poczułem ale ciężko określić co dokładnie - mam wrażenie, że ten produkt jest na 3-fmc. Lekko stumuluje i wprowadza w stan euforii.
Fiolka zamknięta jest korkiem, którym można odmierzać dawki i walić prosto w nos. Ważyłem to ale nie pamiętam ile to było - w każdym razie za mało żeby poczuć aktywność substancji - więc trzeba by przyjąć conajmniej dwie takie dawki za jednym razem.
Idealnie sypki proszek posiada przyjemny, miętowy, zachęcający zapach, który również trochę pobudza.
Jakoś chujowo się zabrałem za testy i prawdopodobnie waliłem zbyt małe dawki. Coś tam poczułem ale ciężko określić co dokładnie - mam wrażenie, że ten produkt jest na 3-fmc. Lekko stumuluje i wprowadza w stan euforii.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠛⠻⠗⢶⣶⣶⣦⣀⡀
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀
⠀⠀⠀⠀⠀⠈⣦⠀⡠⡪⢲⠃⡜⢉⣧⣿⣧⣤⣤⣤⣄⡀
⠀⢀⣠⣴⣤⣴⣿⡕⠈⡠⣡⠌⠀⣼⢿⠿⢿⡏⠉⠛⠻⣿⣷⣤
⢠⡾⠁⡴⠋⢿⣷⠃⡔⣱⠃⢀⣾⡟⢻⡆⠘⣷⠀⠀⠀⠀⠻⣿⣷⡀
⣸⢁⣾⣅⣀⡜⢻⡜⡠⠁⠀⣼⣿⠀⠘⣿⣴⣻⡶⡄⠀⠀⠀⢹⣿⣧
⢻⡘⢻⠀⠈⣿⣿⠗⠉⠀⠀⢿⣇⠀⠀⠈⣿⠛⢃⡇⠀⠀⠀⢸⣿⣿
⠈⢷⣧⣨⣾⣯⡿⠀⠀⠀⠀⠸⣿⡄⠀⠀⠈⠉⠉⠀⠀⠀⢀⣿⣿⡏
⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠹⣿⣦⣀ Rowerek
⠀⠀⠀⠀⣀⡀⣤⡄⠀⠀⠀⠀⢸⠟⡄⠀⠘⠉⠛
⠀⠀⠀⠀⠉⢻⠇⠀⠀⠀⡀⢴⠝⣄⣷⣀