Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
29.01.2025, 18:33
no @"kot_kreskowy" w życiu bym się nie założyłą że w 3CMC wystąpi taka psychodela i odrealnienie...
a tu kurwa masz, serio w małych dawkach było to zajebiste
ale jak potem dowaliłam do pieca to było za grubo jak dla mnie , ale o dziwo żadnego ciśnienia ani dziwnych fizycznych akcji nie było
|głowa po prostu nie nadążała z tym co się dzieje, jakby sama sobie wymyslała akcje. wydaje mi się , że przydało by się dobre towarzystwo albo zbicie tego alko. nie wiem bym musiała potestować, a tu już nowy BATH wjechał i co teraz. ciekawe czy z nim będzie podobnie.
a tu kurwa masz, serio w małych dawkach było to zajebiste
ale jak potem dowaliłam do pieca to było za grubo jak dla mnie , ale o dziwo żadnego ciśnienia ani dziwnych fizycznych akcji nie było
|głowa po prostu nie nadążała z tym co się dzieje, jakby sama sobie wymyslała akcje. wydaje mi się , że przydało by się dobre towarzystwo albo zbicie tego alko. nie wiem bym musiała potestować, a tu już nowy BATH wjechał i co teraz. ciekawe czy z nim będzie podobnie.