Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
ghb gdzie (dla mnie!!!!)
Wczoraj, 00:43
kot_kreskowy
Dziękuję bardzo.
W małego chemika chyba nie chcę się bawić. Szczególnie że nie mam warunków.
Nawet takich, żeby osiągnąć 200 stopni, bo na kuchence gazowej nie ma szans. Może ewentualnie na 2 palniki (te takie kierunkowe).
No i patrząc na cenę gotowego już produktu, to sens też jest chyba znikomy.
Ale artykuł bardzo ciekawy, dzięki.
LOBO
Właśnie ze względu na tą małą wszechstronność miksowania takich substancji, pewnie przedłuży mi się z tym testowaniem.
Póki co od ponad 2 tygodni nie tykam ketonów i raczę się jedynie THC wspomaganym od czasu do czasu benzo i chciałbym to pociągnąć jak najdłużej.
A benzo z BDO czy Gieblem na pewno nie zamierzam miksować, a i będzie trzeba odczekać odpowiednio długo, żeby zeszło z organizmu.
Ale co do tego co aktualnie biorę, a od czego jestem czysty i jak idzie detoks, założę pewnie nowy wątek.
Słyszałem, że dawkowanie BDO jest ciut większe niż GBL, ale pewnie i tak zacznę od maksymalnie 1ml.
Dziękuję bardzo.
W małego chemika chyba nie chcę się bawić. Szczególnie że nie mam warunków.
Nawet takich, żeby osiągnąć 200 stopni, bo na kuchence gazowej nie ma szans. Może ewentualnie na 2 palniki (te takie kierunkowe).
No i patrząc na cenę gotowego już produktu, to sens też jest chyba znikomy.
Ale artykuł bardzo ciekawy, dzięki.
LOBO
Właśnie ze względu na tą małą wszechstronność miksowania takich substancji, pewnie przedłuży mi się z tym testowaniem.
Póki co od ponad 2 tygodni nie tykam ketonów i raczę się jedynie THC wspomaganym od czasu do czasu benzo i chciałbym to pociągnąć jak najdłużej.
A benzo z BDO czy Gieblem na pewno nie zamierzam miksować, a i będzie trzeba odczekać odpowiednio długo, żeby zeszło z organizmu.
Ale co do tego co aktualnie biorę, a od czego jestem czysty i jak idzie detoks, założę pewnie nowy wątek.
Słyszałem, że dawkowanie BDO jest ciut większe niż GBL, ale pewnie i tak zacznę od maksymalnie 1ml.
Jestem dniem, w którym sam zrozumiesz jak smakuje zdrada
Jestem ciszą, która słucha, gdy sam zaczynasz kłamać
Jestem ciszą, która słucha, gdy sam zaczynasz kłamać