Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Globalne ocieplenie...hit czy kit!?
😅😅😅😅 rozpierdzielacie mnie z tym chatem gpt. Przeglądałem dziś z nim godzinę i nie wiem jak musiałbym formułować pytania, żeby mi powiedział coś sensownego. Nawet na proste pytania odpowiada jak dziecko lat 5.
A jak mu z ciekawości zarzucilem rozpisanie planu treningowego to rozpisał mi 3 ćwiczenia,.bo mam ciężka pracę i nie powinienem więcej cwiczyc. Jak widzę film na YT zdobiony przez AI to omijam szerokim łukiem. A Wy w te bzdury wierzycie xD.
Niestety ale odkąd Internet stał się głównym medium to logika wzięła sobie wolne. Ludzie zaczęli wierzyć w to co im politycy wmawiają.
Teraz okazuje się taki afer jak ta niżej jest dużo więcej:
https://www.farmer.pl/fakty/unia-europej...56656.html
W dużym skrócie Unia opłacała ekologów, żeby Ci powtarzali to co im politycy mówią.
Oczywiście omijając kompletnie prawdę,.bo prawda jest jedna. Ta która mówią Unijni urzędnicy.
A jak mu z ciekawości zarzucilem rozpisanie planu treningowego to rozpisał mi 3 ćwiczenia,.bo mam ciężka pracę i nie powinienem więcej cwiczyc. Jak widzę film na YT zdobiony przez AI to omijam szerokim łukiem. A Wy w te bzdury wierzycie xD.
(29.01.2025, 23:46)smakosz napisał(a): Słuchaj sie chatgpt w każdej sprawie to będziesz w zime chodzić w sandałach![]()
Trzeba korzystać z własnego mózgu i analizować informacje z różnych źródeł. Lukas1985 wyjaśnił w czym rzecz. Zmiana klimatu jest faktem niezaprzeczalnym ale to zjawisko istniało zawsze od początku powstania naszej planety
Niestety ale odkąd Internet stał się głównym medium to logika wzięła sobie wolne. Ludzie zaczęli wierzyć w to co im politycy wmawiają.
Teraz okazuje się taki afer jak ta niżej jest dużo więcej:
https://www.farmer.pl/fakty/unia-europej...56656.html
W dużym skrócie Unia opłacała ekologów, żeby Ci powtarzali to co im politycy mówią.
Oczywiście omijając kompletnie prawdę,.bo prawda jest jedna. Ta która mówią Unijni urzędnicy.