Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
Dzisiaj, 07:17
Ja też po jakimś tam 3cmc a nawet dwóch różnych miałem jazdę taką ja po dużej ilości apvp.
Oni wiedzą, oni tam sama, rozmowy, lasery jakieś, Haluny różne ale to już przy dawkach rzędu 400mg sniff co pół h. I przy 5-6 kresce bo no zaczynała się Alicja w Krainie czarów
Bywało że łykało się 3g kamyk rozbity na dwie części bo za duży był. A śmierć przez udławienie się 3cmc nie brzmi zbyt rycersko
Także jak wjechało oral 3g to woooow. Obraz zamglony, lekkie klatkowanie obrazu. Ale to libido... Szok.
PS. Jak wgl byście porównali tego ICE do bandit?
Czy na tym ICE przewaga to euforia? I czy libido wypierdala na planetę k-pax?
W sumie ja lubię przewagę energii nad euforii w trojkach ale to 60/40 i zwierzęce libido. I dla mnie wtedy trójka 10/10 💥
Oni wiedzą, oni tam sama, rozmowy, lasery jakieś, Haluny różne ale to już przy dawkach rzędu 400mg sniff co pół h. I przy 5-6 kresce bo no zaczynała się Alicja w Krainie czarów
Bywało że łykało się 3g kamyk rozbity na dwie części bo za duży był. A śmierć przez udławienie się 3cmc nie brzmi zbyt rycersko
Także jak wjechało oral 3g to woooow. Obraz zamglony, lekkie klatkowanie obrazu. Ale to libido... Szok.
PS. Jak wgl byście porównali tego ICE do bandit?
Czy na tym ICE przewaga to euforia? I czy libido wypierdala na planetę k-pax?
W sumie ja lubię przewagę energii nad euforii w trojkach ale to 60/40 i zwierzęce libido. I dla mnie wtedy trójka 10/10 💥