Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
115 kg ćpania poszło w pizdu...
(30.01.2025, 01:03)M7G9O napisał(a): DarkSonia
Myślę, że skoro w grę wchodziły takie ilości, to biznes kręcił się już na tyle długo, że raczej nie robili takiej amatorszczyzny, bo osoby, które tak robią, to łapią pewnie znacznie szybciej.
Chociaż chuj wie, patrząc na udolność pajacyków, w wykrywaniu przestępstw to mogło być i tak, że 3 pijanych Sebastianów kilka razy dziennie podjeżdżało rozjebaną beemką na 3 kołach i ładowali towar to bagażnika.
WIESZ...
jak sobie poczytasz newsy z łapanek, to tam jak byk pisze w jaki sposób i kiedy łapali tych przesztepców
to że ktoś siedzi w branży nie znaczy, że nie popełnia błędów lub po prostu juz ma tak wyjebane że na cwaniaka idzie z dwiema torbami 25kg mefa przez miasto no bo kurwa czemu nie.
Wielka kasa nie zawsze znaczy - inteligencja - czasami po prostu fart albo działanie jak niektóre grupy kibolskie masz problem to wpierdol, a potem - jest problem.
Pytanie tylko jak długo taka taktyka wytrzyma, jeden się wystraszy i nie poleci na pały, drugi zbierze grupke i odda a trzeci najzwyczajniej w świecie się wysprzęgli, a inny jeszcze swojej grupy się wystraszy jak dostanie jakieś zlecenie nie po jego myśli, ten światek rządzi się swoimi prawami.
no ale - myślec tak czy siak CZEBAAA
-myślę że długośc interesu tu raczej nie wiele nam powie ( chyba że mówimy o innym interesie ale to też czasami nie idzie w parze z wiadomo czym ), życie potrafi czasami zaskoczyć, a sam fakt ogarniania tematu na garażach raczej jak dla mnie sam się o przypał prosił, bo to teren publiczny... każdy zupełnym przypadkiem mógłbyć świadkiem niecodziennych przeładunków, a jak do tego dochodziły zapachy jeszcze to juz mamy z górki.