Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Globalne ocieplenie...hit czy kit!?
30.01.2025, 12:54
@"kot_kreskowy" Dokladnie...dlatego jak juz pisałem, nie ma obecnie na scenie politycznej zadnego ugrupowania dla czleka z moim wyksztalceniem i wzbudzajacego moje zaufanie i wartosci...
Wszystkie te pisiorska, czerwone post-komuchy..lewactwo, don tadziu rydzyk i cala ta pedofilska mafia zwana instytucja kosciola ,i te naziole z konfy... mur beton "PZPN-owski"i do koryta sie dochapac...a jak juz to sie stanie to wydoic szarego mietka klefka symbolicznego do cna;-) atfu!
No ja zylem w głębokiej komunie w 67 i wiem coz to znaczy opresja, cenzura, bida, szaroburo, pustki an sklepowych regalach, pies obdarty flaki zrę...szlachta mlodych gniewnych z dupalka..co se cpieja i nie pracuja...i co chwilke sory i arkham asylum..delikatne krystyny...w komunie, przyszedlby palarz i pierdolnal by 20 razy pala i zapierdalaj do pracy rodacy..towarzyszu w imię czynu spolecznego dla poprawy bytu ogólu
"praca czyni wolnym"
Dlatego tez mowi sie tak duzo o oddaniu swiadomego glosu w wyborach...a swiadomy to nie jest glosowanie za mniejszym zlem,, to cos wstylu ni ma mefista na magazynie, To napije sie kawy siekiery, z 97 lyzek stolowych,tyz klepnie i stymulant ;-) i i oddanie swiadomego glosu, to rowniez nie oddanie go w ogole😎
Wszystkie te pisiorska, czerwone post-komuchy..lewactwo, don tadziu rydzyk i cala ta pedofilska mafia zwana instytucja kosciola ,i te naziole z konfy... mur beton "PZPN-owski"i do koryta sie dochapac...a jak juz to sie stanie to wydoic szarego mietka klefka symbolicznego do cna;-) atfu!
No ja zylem w głębokiej komunie w 67 i wiem coz to znaczy opresja, cenzura, bida, szaroburo, pustki an sklepowych regalach, pies obdarty flaki zrę...szlachta mlodych gniewnych z dupalka..co se cpieja i nie pracuja...i co chwilke sory i arkham asylum..delikatne krystyny...w komunie, przyszedlby palarz i pierdolnal by 20 razy pala i zapierdalaj do pracy rodacy..towarzyszu w imię czynu spolecznego dla poprawy bytu ogólu
"praca czyni wolnym"Dlatego tez mowi sie tak duzo o oddaniu swiadomego glosu w wyborach...a swiadomy to nie jest glosowanie za mniejszym zlem,, to cos wstylu ni ma mefista na magazynie, To napije sie kawy siekiery, z 97 lyzek stolowych,tyz klepnie i stymulant ;-) i i oddanie swiadomego glosu, to rowniez nie oddanie go w ogole😎