Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Globalne ocieplenie...hit czy kit!?
30.01.2025, 22:13
ja mam petardę kontre!! Lukas1985 czemu dales mnie na ignora?
po tym jak wyslales mi zaproszenie do znajomych, abym Cie przyjal...a ja grzecznie tylko dopyatlem...
no nie mow ze takie przedzkolne zagranie,
nei spodziewalem sie takiej dziecinady po Tobie ech dzieciorka ktore nie dostalo lizaka i placze
@"M7G9O" słuchaj w erze przed-internetowej...to ksiazki byly synonimem wiedzy i informacji, ale nie mielismy takich mozliwosci weryfikacji jak dzis... tych info podanych,..wiec zapewne kilka jak nie kilaknascie razy bylsimy indoktrynowani niczym hitlerjugend ;-)
po tym jak wyslales mi zaproszenie do znajomych, abym Cie przyjal...a ja grzecznie tylko dopyatlem...no nie mow ze takie przedzkolne zagranie,
nei spodziewalem sie takiej dziecinady po Tobie ech dzieciorka ktore nie dostalo lizaka i placze
@"M7G9O" słuchaj w erze przed-internetowej...to ksiazki byly synonimem wiedzy i informacji, ale nie mielismy takich mozliwosci weryfikacji jak dzis... tych info podanych,..wiec zapewne kilka jak nie kilaknascie razy bylsimy indoktrynowani niczym hitlerjugend ;-)