Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Coco Cherry - Opinie o produkcie
31.01.2025, 10:36
Substancja : Coco cherry
Uczuleniówka : Tak lekko 50mg dla zapoznania się z substancją. Aplikacja dla noska bardzo przyjemna czuć aromat wiśni .🍒
Odczekałem 20 minut poczym zaaplikowałem 200mg sniff. Fazka zaczęła się delikatnie od wprowadzenia mnie w stan spokoju ducha po lekką euforię. Byłem na tyle wyluzowany, że odpaliłem sobie konsole i grałem razem z bratem.
Cherry fajnie podbijało kolory w tej grze i ogólnie dawało poczucie takiego em " bezpiecznego lotu" coś w ten deseń. Muzyka w tle fajnie grała i powodowała jeszcze większą wyjebke na otaczający świat i problemy.
Faza trwała z 40 minut bez poprawki. Każdy lajn smakował coraz to lepiej i ciśnienie na dorzutki było widoczne w stopniu znacznym.
Moc : Jak na sól to duży plus 🍒💫
Smak/ spływ : Miód na serce 🍒♥️
Ogólna ocena 8,5/ 10 🍒💫
HighlifeMarket Dziękuję za możliwość testów 🥳🍒
Uczuleniówka : Tak lekko 50mg dla zapoznania się z substancją. Aplikacja dla noska bardzo przyjemna czuć aromat wiśni .🍒
Odczekałem 20 minut poczym zaaplikowałem 200mg sniff. Fazka zaczęła się delikatnie od wprowadzenia mnie w stan spokoju ducha po lekką euforię. Byłem na tyle wyluzowany, że odpaliłem sobie konsole i grałem razem z bratem.
Cherry fajnie podbijało kolory w tej grze i ogólnie dawało poczucie takiego em " bezpiecznego lotu" coś w ten deseń. Muzyka w tle fajnie grała i powodowała jeszcze większą wyjebke na otaczający świat i problemy.
Faza trwała z 40 minut bez poprawki. Każdy lajn smakował coraz to lepiej i ciśnienie na dorzutki było widoczne w stopniu znacznym.
Moc : Jak na sól to duży plus 🍒💫
Smak/ spływ : Miód na serce 🍒♥️
Ogólna ocena 8,5/ 10 🍒💫
HighlifeMarket Dziękuję za możliwość testów 🥳🍒
Wiadomości w tym wątku |
Coco Cherry - Opinie o produkcie - przez Maniek - 29.12.2024, 18:24
RE: Coco Cherry - Opinie o produkcie - przez Dewotka - 21.01.2025, 00:57
RE: Coco Cherry - Opinie o produkcie - przez kinia03x - 26.01.2025, 14:36
RE: Coco Cherry - Opinie o produkcie - przez Rweqerew333 - 29.01.2025, 17:32
RE: Coco Cherry - Opinie o produkcie - przez Lifeisbrutal - 31.01.2025, 10:36
RE: Coco Cherry - Opinie o produkcie - przez Czeslawo - Wczoraj, 01:28
|