Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Coco Cherry - Opinie o produkcie
Wczoraj, 01:28
Kilka słów o produkcie: Coco Cherry.
Zapach: intensywna wiśnia.
Smak: gorzko-słony.
Konsystencja: idealnie sproszkowana, od razu do aplikacji.
Próba uczuleniowa 30mg – brak objawów niepożądanych.
Pierwsza dawka poszła w ilości 80mg, szybki spływ gorzkawy, efekt to chłodne dłonie, niespocone jak przy innych tego typu substancjach.
Z racji, że to „sól” zmierzyłem sobie puls i ciśnienie przed, aby sprawdzić jak wpływa ona na te parametry.
Puls przed sniffem 79 bpm po 96 bpm.
Ciśnienie przed aplikacją 126/78 po 137/86.
Także, patrząc na same parametry pomiarowe (dla uściślenia wykonane po 3 dawce) względnie mało oddziałuje te cherry na oba.
Pełne załadowanie trwa do 10 min.
Efekty dla mnie nie są jednoznaczne, tzn. czuć pobudzanie lekkie, ale na oczach taką „zamulę”.
Trochę w stronę, jakby brefedronu działanie, ale nie do końca bez takiego pełniejszego efektu.
Wzrokowo obraz minimalnie rozmyty, trosze jak po kilku piwach, praktycznie libido bez zmian, co najwyżej lekko muśnięte przez tę wiśnie.
Większy sniff 140mg nieznacznie podkręcił opisany stan, ale nie wypełnił tego profilu działania.
Prawdę mówiąc, czuć w tle, w mojej opinii „walczą ze sobą przeciwstawne substancje” coś jakby chciało „przyspieszać”, a inna włącza „hamulec”.
Spodziewałem się czegoś "pełniejszego profilowo", chęć na dorzutki u mnie w zasadzie nie wystąpiła.
Brak ochoty na muzykę, czy pogadanki, włączyłem gale UFC i sobie taki siedziałem w dość specyficznym stanie.
Po ostatniej aplikacji poszedłem spać bez większych problemów po 2h.
Zaleta to brak efektu „strucia” na drugi dzień., nie występuje jadłowstręt.
OCENA PRODUKTU: 6/10
Proponuję zmodyfikować proporcje składników, żeby uzyskać „wyrazistość” tego produktu, ale to tylko lużna sugestia.
Bardzo dziękuję za tę próbkę, dodam, że lot i lądowanie paki od HighlifeMarket przebiegło bezproblemowo, a paczka była starannie zabezpieczona również od czynników meteo za co duży plus !
Zapach: intensywna wiśnia.
Smak: gorzko-słony.
Konsystencja: idealnie sproszkowana, od razu do aplikacji.
Próba uczuleniowa 30mg – brak objawów niepożądanych.
Pierwsza dawka poszła w ilości 80mg, szybki spływ gorzkawy, efekt to chłodne dłonie, niespocone jak przy innych tego typu substancjach.
Z racji, że to „sól” zmierzyłem sobie puls i ciśnienie przed, aby sprawdzić jak wpływa ona na te parametry.
Puls przed sniffem 79 bpm po 96 bpm.
Ciśnienie przed aplikacją 126/78 po 137/86.
Także, patrząc na same parametry pomiarowe (dla uściślenia wykonane po 3 dawce) względnie mało oddziałuje te cherry na oba.
Pełne załadowanie trwa do 10 min.
Efekty dla mnie nie są jednoznaczne, tzn. czuć pobudzanie lekkie, ale na oczach taką „zamulę”.
Trochę w stronę, jakby brefedronu działanie, ale nie do końca bez takiego pełniejszego efektu.
Wzrokowo obraz minimalnie rozmyty, trosze jak po kilku piwach, praktycznie libido bez zmian, co najwyżej lekko muśnięte przez tę wiśnie.
Większy sniff 140mg nieznacznie podkręcił opisany stan, ale nie wypełnił tego profilu działania.
Prawdę mówiąc, czuć w tle, w mojej opinii „walczą ze sobą przeciwstawne substancje” coś jakby chciało „przyspieszać”, a inna włącza „hamulec”.
Spodziewałem się czegoś "pełniejszego profilowo", chęć na dorzutki u mnie w zasadzie nie wystąpiła.
Brak ochoty na muzykę, czy pogadanki, włączyłem gale UFC i sobie taki siedziałem w dość specyficznym stanie.
Po ostatniej aplikacji poszedłem spać bez większych problemów po 2h.
Zaleta to brak efektu „strucia” na drugi dzień., nie występuje jadłowstręt.
OCENA PRODUKTU: 6/10
Proponuję zmodyfikować proporcje składników, żeby uzyskać „wyrazistość” tego produktu, ale to tylko lużna sugestia.
Bardzo dziękuję za tę próbkę, dodam, że lot i lądowanie paki od HighlifeMarket przebiegło bezproblemowo, a paczka była starannie zabezpieczona również od czynników meteo za co duży plus !
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Wiadomości w tym wątku |
Coco Cherry - Opinie o produkcie - przez Maniek - 29.12.2024, 18:24
RE: Coco Cherry - Opinie o produkcie - przez Dewotka - 21.01.2025, 00:57
RE: Coco Cherry - Opinie o produkcie - przez kinia03x - 26.01.2025, 14:36
RE: Coco Cherry - Opinie o produkcie - przez Rweqerew333 - 29.01.2025, 17:32
RE: Coco Cherry - Opinie o produkcie - przez Lifeisbrutal - 31.01.2025, 10:36
RE: Coco Cherry - Opinie o produkcie - przez Czeslawo - Wczoraj, 01:28
|