Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Klinika odwykowa Chochlika
03.02.2025, 21:52
Mam pomysł prze-ge-nial-ny.
Będziemy Was leczyć.
Jak udało się uratować takiego ćpuna jak ja, to da się to zrobić z każdym.
A tak na serio, to moglibyśmy stworzyć poddział albo wątek /wątki w Zdrowiu i Detoksie.
Na czym by to polegało?
Na pewno mógłbym tworzyć jakieś artykuły wspólnie z AI (bo nie będę kłamał, że chcę wykorzystać też możliwości, jakie daje technologia, ale bynajmniej nie zdawać się na nią w 100%).
Wywiady! Raz na tydzień robilibysmy temat o jednym użytkowniku, przeprowadzali wywiad ankietę i na tej podstawie okreslali jego stopień uzależnienia i ewentualnie dawali jakieś wskazówki.
Miało by to formę wolnej dyskusji u każdy mógłby dorzucić do wniosków coś od siebie - każda informacja się liczy.
Dobre w chuj - wiem.
Pomyślę jeszcze o tym dzisiaj.
A Maniek niech daje zielone światło i jedziemy z tematem.
Pozdrawiam
Będziemy Was leczyć.
Jak udało się uratować takiego ćpuna jak ja, to da się to zrobić z każdym.
A tak na serio, to moglibyśmy stworzyć poddział albo wątek /wątki w Zdrowiu i Detoksie.
Na czym by to polegało?
Na pewno mógłbym tworzyć jakieś artykuły wspólnie z AI (bo nie będę kłamał, że chcę wykorzystać też możliwości, jakie daje technologia, ale bynajmniej nie zdawać się na nią w 100%).
Wywiady! Raz na tydzień robilibysmy temat o jednym użytkowniku, przeprowadzali wywiad ankietę i na tej podstawie okreslali jego stopień uzależnienia i ewentualnie dawali jakieś wskazówki.
Miało by to formę wolnej dyskusji u każdy mógłby dorzucić do wniosków coś od siebie - każda informacja się liczy.
Dobre w chuj - wiem.
Pomyślę jeszcze o tym dzisiaj.
A Maniek niech daje zielone światło i jedziemy z tematem.
Pozdrawiam