Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Branie leków to "nie jest życie na trzeźwo"
06.02.2025, 08:53
Ty jesteś przez chuj Epsiakos xDDDDD
Ja zamykam temat. Nie będę Was uczył kultury w dyskusji.
W normalnym życiu nikt takich ludzi nie bierze na poważnie, także sory.
Konkluzja:
Wyciągając na wierzch wszystkie wasze największe ukryte lęki związane z Waszym uzależnieniem, spotkałem się z lawiną hejtu i wyzwisk. Jest to naturalna reakcja obronna, o czym było tu wspomniane chyba 100 razy.
Proponuję wszystkim tym, którzy mnie tu wyzywali jak najszybszą wizytę w poradni leczenia uzależnień i rozpoczęcie leczenia na luzie, gdzie spotkacie się z opinią innych takich "dwubiegunowych szalencow" jak ja. Będziecie mieli dużo więcej dowodów anegdotycznych.
Ja zamykam temat. Nie będę Was uczył kultury w dyskusji.
W normalnym życiu nikt takich ludzi nie bierze na poważnie, także sory.
Konkluzja:
Wyciągając na wierzch wszystkie wasze największe ukryte lęki związane z Waszym uzależnieniem, spotkałem się z lawiną hejtu i wyzwisk. Jest to naturalna reakcja obronna, o czym było tu wspomniane chyba 100 razy.
Proponuję wszystkim tym, którzy mnie tu wyzywali jak najszybszą wizytę w poradni leczenia uzależnień i rozpoczęcie leczenia na luzie, gdzie spotkacie się z opinią innych takich "dwubiegunowych szalencow" jak ja. Będziecie mieli dużo więcej dowodów anegdotycznych.