Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market
07.02.2025, 15:42
No powiem że fajnie by było . Chciałbym mieć możliwość przetestowania jak najszybciej a na razie wszystko utknęło na poziomie komunikacji. Czytałem inne posty o testerach oszustach 😅 ja będę miał przetestowane przez cztery osoby i zamieszczę opinie za friko 😁 kategorie kontakt, jakość, wysyłka
Witam, matrix. Czy oczekiwanie na mail zwrotny jest wydłużone? Mam problem z kontaktem
(21.01.2025, 20:55)HighlifeMarket napisał(a): Szybka informacja - wysyłamy paczki regularnie, wszyscy pozostali co jeszcze się nie skontaktowali lub oczekują na paczkę otrzymają ją do końca tygodnia. Pozdrawiam
Witam, matrix. Czy oczekiwanie na mail zwrotny jest wydłużone? Mam problem z kontaktem
Maniek napisał 07.02.2025, 16:39:
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.