Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
Czas przerwy od BK: 3 tygodnie
Wygląd: Przezroczyste kamienie, bez zapachu
Dawki przyjmowane: 200-300mg
Droga podania: Tylko i wyłącznie kinol
Z powodu przekurewskiego ciśnienia nie zrobiłem próby uczuleniowej.
Na start około 250mg i biorąc pod uwagę czas jaki moje neuroprzekaźniki miały na regenerację było to BARDZO DUŻO, ale było warto...
Sort według mnie jest dużo bardziej dopaminowy niż poprzedni, co jest ogromnym plusem.
Poza tym wchodzi prawie od razu po aplikacji, powodując mrowienie i dreszcze dopaminowej euforii na całym ciele.
Po 5 minutach od aplikacji nie ma szans usiedzieć w miejscu, czułem jakby metaklef albo sam szatan zawładnął moim umysłem.
Po około 40 minutach wjeżdża serotonina i delikatny plusz, a całość działania zamyka się w 1-1,5h
Dorzutki w moim przypadku klepały wszystkie aż do ostatniego szczura, ale wiadomo, że coraz słabiej.
Sort moim zdaniem jeszcze lepszy od poprzedniego, można śmiało pobierać.
10/10
Wygląd: Przezroczyste kamienie, bez zapachu
Dawki przyjmowane: 200-300mg
Droga podania: Tylko i wyłącznie kinol
Z powodu przekurewskiego ciśnienia nie zrobiłem próby uczuleniowej.
Na start około 250mg i biorąc pod uwagę czas jaki moje neuroprzekaźniki miały na regenerację było to BARDZO DUŻO, ale było warto...
Sort według mnie jest dużo bardziej dopaminowy niż poprzedni, co jest ogromnym plusem.
Poza tym wchodzi prawie od razu po aplikacji, powodując mrowienie i dreszcze dopaminowej euforii na całym ciele.
Po 5 minutach od aplikacji nie ma szans usiedzieć w miejscu, czułem jakby metaklef albo sam szatan zawładnął moim umysłem.
Po około 40 minutach wjeżdża serotonina i delikatny plusz, a całość działania zamyka się w 1-1,5h
Dorzutki w moim przypadku klepały wszystkie aż do ostatniego szczura, ale wiadomo, że coraz słabiej.
Sort moim zdaniem jeszcze lepszy od poprzedniego, można śmiało pobierać.
10/10
![[Obrazek: qsd.png]](https://i.ibb.co/S4wqmBsN/qsd.png)
Znam się na rozkładaniu białek jak enzym