Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie po dobre proszki metamf,amf itp.itd
mordeczko jeśli ty piszeszz do sklepu i zadajesz takie pytania ile za wysyłke i w jakiej formie platność to nie dziwie sie że czekasz długo na odpowiedź
wszystko jest napisane na stronie. Ja pierwszy raz jak zamawiałem to dwa maile napisałem i poszło wszystko szybko. W każdym sklepie jest praktycznie to samo bo piszesz ile i jakiego towaru chcesz kupić prosisz o adres portfela do wplaty podajesz dane do wysyłki i wsio
Jak złożyć zamówienie:
Aby złożyć zamówienie, należy skontaktować się z nami pod adresem email zamowienie@highlife.market
Wszystkie wiadomości wysyłane do nas powinny być szyfrowane za pomocą privnote.com.
Przy pierwszym kontakcie, prosimy o określenie konkretnych przedmiotów oraz ilości przedmiotów jakie zamawiasz. W zależności od dostępności, poinformujemy Ciebie o przybliżonym czasie realizacji zamówienia.
Minimalna wartość zamówienia: 200 zł
Koszt wysyłki: 20zł
Darmowa wysyłka od 300zł
Po potwierdzeniu dostępności zamawianych produktów zostaniesz poproszony o dane do dostawy oraz otrzymasz adres BTC na jaki powinna zostać dokonana wpłata.
W razie dodatkowych pytań dotyczących procesu lub produktów, zapraszamy do kontaktu.
wszystko jest napisane na stronie. Ja pierwszy raz jak zamawiałem to dwa maile napisałem i poszło wszystko szybko. W każdym sklepie jest praktycznie to samo bo piszesz ile i jakiego towaru chcesz kupić prosisz o adres portfela do wplaty podajesz dane do wysyłki i wsioJak złożyć zamówienie:
Aby złożyć zamówienie, należy skontaktować się z nami pod adresem email zamowienie@highlife.market
Wszystkie wiadomości wysyłane do nas powinny być szyfrowane za pomocą privnote.com.
Przy pierwszym kontakcie, prosimy o określenie konkretnych przedmiotów oraz ilości przedmiotów jakie zamawiasz. W zależności od dostępności, poinformujemy Ciebie o przybliżonym czasie realizacji zamówienia.
Minimalna wartość zamówienia: 200 zł
Koszt wysyłki: 20zł
Darmowa wysyłka od 300zł
Po potwierdzeniu dostępności zamawianych produktów zostaniesz poproszony o dane do dostawy oraz otrzymasz adres BTC na jaki powinna zostać dokonana wpłata.
W razie dodatkowych pytań dotyczących procesu lub produktów, zapraszamy do kontaktu.