(08.02.2025, 18:02)Tornado1987 napisał(a): Hehe dostępność potwierdzona nie mam dalej adresu btc co do wysyłki pytałem o zagranicę pisze też jak byk że jeśli mam pytanie mogę śmiało pisać.....tak że z swojej strony nie widzę nic nie tak...klient dopytuje się o produkt i szczegóły realizacji i chce zamówic co tu jest nie tak?na logikę wszystko ok . Zasady zamówienia 3 razy czytałem 😅 zamawiałem z Escobar kiedyś i było bardzo sprawnie dlatego też pytam czy to normalna sytuacja z tym oczekiwaniem czy teraz tylko tak jest i to przejściowy kłopot. Nie mam ciśnienia ale chciałbym mieć sprawę załatwiona teraz w tym tyg. A narazie tydzień prawie dobija i jestem w połowie realizacji uważasz że to krótko?😅zostaje mi czekać piszę tu i swoich spostrzeżeniach.
pytania można zadawać oczywiście że tak ale po co pytanie na temat formy platności? Przecież jest info na stronie. Mordeczko napisz do nich że chcesz przykladowo 10 gram mefedronu i że chcesz wysyłke za granice prosisz o portfel do wpłaty i myśle że w ciągu 24 godzin zamówienie zostanie przyjęte do realizacji