Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie po dobre proszki metamf,amf itp.itd
09.02.2025, 09:03
(09.02.2025, 00:46)Lifeisbrutal napisał(a): Osobiście nie miałem okazji jeszcze nic tam zamawiać.
Ok wszystko co tu napisałem rozchodziło się tylko i wyłącznie o to czy tak jest zawsze czy to normalne czy przejściowe. Bardziej w tą stronę by poznać Jak działa sklep. Co do wypowiedzi tutaj niektórych to bardziej wygląda to tak że szukanie na siłę choćby przecinka w którym mogłem doje...😅 Że może truje dupę że zapytał o formę płatności a nie od razu i tak dalej i tak dalej tylko po co się zastanawiam. Jako klient w sklepie z którym nie miałem jeszcze do czynienia myślę że każde zapytanie jest uzasadnione tym bardziej że w zasadach zamawiania jest czarno na białym napisane w razie pytań można śmiało je zgłaszać. Nie ma tu z mojej strony żadnego jadu do vendora Ani takich rzeczy tylko są tu czyste zapytania dotyczące komunikacji i jak to wygląda. Mimo wszystko dzięki wszystkim za odpowiedzi z każdej zawsze coś można wynieść co potem składa się całość. Pozdrawiam. A jednej rzeczy nie wiem ale to nie o ten temat chodz czasem gdy daje odpowiedź to dostaje czerwony komunikat od Maniek chodzi o sposób komentowania . Jeśli chce skomentować udzielić odpowiedzi to po prostu naciskam przycisk odpowiedzi i tak to robię jak coś jest nie tak to też proszę dać znać o co chodzi.