Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
11.02.2025, 09:04
Na kaca wrzucam clona albo Xanax, ewentualnie diazepam i jest ok no i dużo wody z cytryną np.
Mi pomaga.
No a recka świetna 👌🏻
Ale szczerze? To kurde no nie potrafię się wbić w dawkę odpowiednią. I czy oral są czy sniff?
No nie wiem. Nie pisze tutaj teraz o Mefie od Escobara ale też bdb i po prostu faza jest ok ale nie czuje tej magii o której tyle się czyta.
3MMC za legala miało MAGIĘ lepsza niż Coperfield hehe
Pentek też np
APVP za legala też, tak samo jak APHP
Niestety nie miałem możliwości spróbowania mefa za czasów legala. Bo ja już się zdecydowałem to wszedł ban i chuj bombki strzelił.
Teraz próbowałem od kilku Vendorów i szału nie było....
Robiłem 4-6tyg przerw od wszystkiego. Żadnego benzo.
Działać działało.. miło, plusz, trochę energii, libido podniesione no i jest różnica względem innych ketonów i to się czuje w głowie i działaniu i długość działania też się różni. Zjazd delikatny. To są Napewno różnice, które stawiają mefa lvl wyżej nad innymi ketonami.
Mi pomaga.
No a recka świetna 👌🏻
Ale szczerze? To kurde no nie potrafię się wbić w dawkę odpowiednią. I czy oral są czy sniff?
No nie wiem. Nie pisze tutaj teraz o Mefie od Escobara ale też bdb i po prostu faza jest ok ale nie czuje tej magii o której tyle się czyta.
3MMC za legala miało MAGIĘ lepsza niż Coperfield hehe
Pentek też np
APVP za legala też, tak samo jak APHP
Niestety nie miałem możliwości spróbowania mefa za czasów legala. Bo ja już się zdecydowałem to wszedł ban i chuj bombki strzelił.
Teraz próbowałem od kilku Vendorów i szału nie było....
Robiłem 4-6tyg przerw od wszystkiego. Żadnego benzo.
Działać działało.. miło, plusz, trochę energii, libido podniesione no i jest różnica względem innych ketonów i to się czuje w głowie i działaniu i długość działania też się różni. Zjazd delikatny. To są Napewno różnice, które stawiają mefa lvl wyżej nad innymi ketonami.