Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
12.02.2025, 19:34
Otóż tak; nagrodę 3g dostałem już jakiś czas temu.
Piękne kamienie, aż tak piękne, że bardziej postawiłbym, że to 3cmc, wręcz niespotykane jeśli chodzi o mefedron.
Test całej 3 trwał jakieś 4h.
Pierwsza dzida klasycznie, ile fabryka dała w obie klamy, bo jak wszyscy wiemy pierwsze wejście to jest kurwa to 😀 no i to było to.
Działanie mocno serotoninowe, niesamowity oczopląs po wejściu i pluszowe leżenie "w pierzynie"
Fajnie grało się w tysiąca w necie, co jest moim rytuałem.
Potem dokładanie.
Generalnie mam bardzo dużą tolerke, ale produkt fajnie mnie porobił.
Osobom z mniejszą tolerka zaleciłbym jakieś 300mg i powinno być elegancko.
Aha, wszystko poszło w klame. Mam jakąś dziwną barierę do przyjęcia oral, które z tego co czytałem byłoby lepsze.
Coz więcej mogę? Mogę szczerze polecić i na pewno kupiłbym ten sort, ale niestety w chwili obecnej jestem zmuszony do detoxu (co też ma dobre strony, bo może ta jebana tolerka trochę zmaleje).
Jeśli ktoś by miał jakieś sugestie, o czym zapomniałem napisać w recenzji lub jakieś inne rady, to chętnie się dowiem na przyszłość.
Pozdro dla wszystkich i dzięki Escobar
Piękne kamienie, aż tak piękne, że bardziej postawiłbym, że to 3cmc, wręcz niespotykane jeśli chodzi o mefedron.
Test całej 3 trwał jakieś 4h.
Pierwsza dzida klasycznie, ile fabryka dała w obie klamy, bo jak wszyscy wiemy pierwsze wejście to jest kurwa to 😀 no i to było to.
Działanie mocno serotoninowe, niesamowity oczopląs po wejściu i pluszowe leżenie "w pierzynie"
Fajnie grało się w tysiąca w necie, co jest moim rytuałem.
Potem dokładanie.
Generalnie mam bardzo dużą tolerke, ale produkt fajnie mnie porobił.
Osobom z mniejszą tolerka zaleciłbym jakieś 300mg i powinno być elegancko.
Aha, wszystko poszło w klame. Mam jakąś dziwną barierę do przyjęcia oral, które z tego co czytałem byłoby lepsze.
Coz więcej mogę? Mogę szczerze polecić i na pewno kupiłbym ten sort, ale niestety w chwili obecnej jestem zmuszony do detoxu (co też ma dobre strony, bo może ta jebana tolerka trochę zmaleje).
Jeśli ktoś by miał jakieś sugestie, o czym zapomniałem napisać w recenzji lub jakieś inne rady, to chętnie się dowiem na przyszłość.
Pozdro dla wszystkich i dzięki Escobar