Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
OCD (nerwica natręctw) - podjęcie działań
14.02.2025, 03:42
Cześć doktorku,
W końcu jakiś wartosciowy tekst na tym padole gwałcicieli majtek siostry.
Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem drobnego pakietu z tegoż zakresu obowiązków bezwarunkowo ceremonialnych o słabym bądź średnim nasileniu.
Techniczny umysł nie pozwala przestać, jednak jest dokładnie tak jak napisałeś.
Nagłe 'wyłączenie się' powoduje odpływ myśli i reset czasem drobny niepokój, wewnętrzny rodzaj ciepła, dezorientację.
Aczkolwiek jest to chwilowe.
Generalnie dużym plusem jest doprowadzanie spraw i obowiązków do końca a gdy jest perspektywa osiągnięcia celu w danym dniu, będę nad tym pracował choćby i do północy a dokończę dzieła.
Ciągłe staranie się by być lepszym, bardziej precyzyjnym, perfekcjonizm, poszerzanie horyzontów w danej dziedzinie, rozmyślanie nad technicznym zagadnieniem.
A kiedy ktoś się mnie pyta o wiek, i odpowiadam zgodnie z prawdą, że rocznikowo 43 ale przebieg jakbym miał 60tkę na karku to nikt mnie kurwa nue rozumie...
Żyjemy mocniej 😎
Pozdrawiam 😁
W końcu jakiś wartosciowy tekst na tym padole gwałcicieli majtek siostry.
Jestem (nie)szczęśliwym posiadaczem drobnego pakietu z tegoż zakresu obowiązków bezwarunkowo ceremonialnych o słabym bądź średnim nasileniu.
Techniczny umysł nie pozwala przestać, jednak jest dokładnie tak jak napisałeś.
Nagłe 'wyłączenie się' powoduje odpływ myśli i reset czasem drobny niepokój, wewnętrzny rodzaj ciepła, dezorientację.
Aczkolwiek jest to chwilowe.
Generalnie dużym plusem jest doprowadzanie spraw i obowiązków do końca a gdy jest perspektywa osiągnięcia celu w danym dniu, będę nad tym pracował choćby i do północy a dokończę dzieła.
Ciągłe staranie się by być lepszym, bardziej precyzyjnym, perfekcjonizm, poszerzanie horyzontów w danej dziedzinie, rozmyślanie nad technicznym zagadnieniem.
A kiedy ktoś się mnie pyta o wiek, i odpowiadam zgodnie z prawdą, że rocznikowo 43 ale przebieg jakbym miał 60tkę na karku to nikt mnie kurwa nue rozumie...
Żyjemy mocniej 😎
Pozdrawiam 😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Wiadomości w tym wątku |
OCD (nerwica natręctw) - podjęcie działań - przez anon - 13.02.2025, 22:29
RE: OCD (nerwica natręctw) - podjęcie działań - przez Lifeisbrutal - 13.02.2025, 23:38
RE: OCD (nerwica natręctw) - podjęcie działań - przez kot_kreskowy - 14.02.2025, 03:42
RE: OCD (nerwica natręctw) - podjęcie działań - przez anon - 14.02.2025, 22:22
RE: OCD (nerwica natręctw) - podjęcie działań - przez Blade12 - 14.02.2025, 07:09
RE: OCD (nerwica natręctw) - podjęcie działań - przez horsii - 14.02.2025, 22:39
RE: OCD (nerwica natręctw) - podjęcie działań - przez kurvvisko - 14.02.2025, 23:34
RE: OCD (nerwica natręctw) - podjęcie działań - przez kot_kreskowy - 16.02.2025, 08:09
RE: OCD (nerwica natręctw) - podjęcie działań - przez Bogdan Boner - 16.02.2025, 22:50
|