Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hajlajfy rozdajo sample v2
15.02.2025, 16:02
Epsiakos
no wlasnie widze... Twoje "argumenta" jak chochlikowi zaczales ostatnio wjezdzac...akurat kolejny kontr-argument to dales popis merytoryczny ulala...czy zycze sobie bana
no blagam Cie...to sa Twoje argumenty! to raczyj, slabosc i ich brak, stosujac tak tandetny miałki, pozbawiony gracji i intelektu "szantaz" czy zycze sobie bana...nosz kierwa powaznie ech
i masz absolutna racje...te moje posty sa okrutnie wstydliwie, żenujące, one nie maja byc smieszne...one sa wlasnie dostosowane do obecnego poziomiu forum, ale pare razy tego nie zauwazyles? ;-)
i nie obrazaj sie i nie obruszaj, jak cos jest po nie Twojej mysli...no wybacz jak top uzytkownik na 2 miejscu generalissimus maximus III...pisze posty w stylu nierzadko, czesto gesto..."no porownal whiskey do koksu, niezle"
...wiadomo w jakim celu taka wybitna merytoryka, ja rozumiem pindolic o niczym , smisznie i powabnie a nawet trza sie zresetowac..ale nie kurwa dzien w dzien;-)...i w postach gdzie mozna sie czegos dowiedziec na temat dragow...jest jedna, dwie odpowiedzi...a w poscie ...jaki makaron lubisz al dente czy al srente...milion pincset 
to zastanow sie czy sam nie powinieneś sobie go dac, po tym jak obrazales uzytkownika(on Ciebie nie) a sam wymagasz kultury od innych myster - czysta postac hypokryzji...
a odpowiedz na temat poprzedniego moderata..bardzo mnie ubawila
i dobitnie pokazala, ze raczej pod presja i pozbawiony argumentow, obnaża to Twoj brak kompetencji do wykonywanej roli ;-)

i masz absolutna racje...te moje posty sa okrutnie wstydliwie, żenujące, one nie maja byc smieszne...one sa wlasnie dostosowane do obecnego poziomiu forum, ale pare razy tego nie zauwazyles? ;-)
i nie obrazaj sie i nie obruszaj, jak cos jest po nie Twojej mysli...no wybacz jak top uzytkownik na 2 miejscu generalissimus maximus III...pisze posty w stylu nierzadko, czesto gesto..."no porownal whiskey do koksu, niezle"

to zastanow sie czy sam nie powinieneś sobie go dac, po tym jak obrazales uzytkownika(on Ciebie nie) a sam wymagasz kultury od innych myster - czysta postac hypokryzji...
a odpowiedz na temat poprzedniego moderata..bardzo mnie ubawila