Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Maksymalna wartość czystości MDMA
19.02.2025, 15:13
horsii
oj juz juz dzieciorek sie zdenerwował, bo wuja go wczesniej okrzyczal
i nie stosuj mojej socjotechniki lecz znajdz swoja, ja wiem ze nauczyciel i "miszcz" jest tylko jeden, ale podazaj wlasna sciezka padawanku;-)...to raz
Wlasnie po to jest to forum, a po co innego...aby szerzyc wiedze! u takich jegomosci o ktorych piszesz, czy po to by wchodzic na czat i pisac "co tam wonchacie i gdzie jest kod"
Co do meritum...to przedstaw mi fakty, dowody badania , a nie ze, ze srogiej czapy wyjechales z tekstem bez pokrycia...wiesz tak to aj moge wsyztsko sobie anpsiac, ze nawet moze miec 169% czystosci ;-)
oj juz juz dzieciorek sie zdenerwował, bo wuja go wczesniej okrzyczal
i nie stosuj mojej socjotechniki lecz znajdz swoja, ja wiem ze nauczyciel i "miszcz" jest tylko jeden, ale podazaj wlasna sciezka padawanku;-)...to razWlasnie po to jest to forum, a po co innego...aby szerzyc wiedze! u takich jegomosci o ktorych piszesz, czy po to by wchodzic na czat i pisac "co tam wonchacie i gdzie jest kod"
Co do meritum...to przedstaw mi fakty, dowody badania , a nie ze, ze srogiej czapy wyjechales z tekstem bez pokrycia...wiesz tak to aj moge wsyztsko sobie anpsiac, ze nawet moze miec 169% czystosci ;-)
| Wiadomości w tym wątku |
|
Maksymalna wartość czystości MDMA - przez LOBO - 19.02.2025, 13:37
RE: Maksymalna wartość czystości MDMA - przez horsii - 19.02.2025, 14:50
RE: Maksymalna wartość czystości MDMA - przez LOBO - 19.02.2025, 15:13
RE: Maksymalna wartość czystości MDMA - przez wwojtuss - 19.02.2025, 15:43
RE: Maksymalna wartość czystości MDMA - przez LOBO - 19.02.2025, 16:11
RE: Maksymalna wartość czystości MDMA - przez Rweqerew333 - 19.02.2025, 17:50
|