Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Designer-Chems.com - Temat główny
24.02.2025, 13:28
Designer-Chems Hi, I made an order, payed via revolut and forgot to include tax. I've sent it today to you guys and sent you an email. Can you please help me with that?
W tym samym dniu co napisałem powyższego posta ziomek mi wysłał nr trackingowy i wszystko leci pięknie od wczoraj
, także zdam relację jak się kurwy celne nie przypierdolą (swoją drogą kurwy jebane i ten cały kraj. Powinienem mógł wpierdalać co chce i kupować broń legalnie. Założę sobie kurwa nowy kraj na małej wysepce za 300 lat jak się dorobię
i was zapraszam wszystkich pojeby
).
Aby wyrobić paszport należy się na wejściu paczka alpry
NARAZIE JEST LEGITNIE, PRZESTAŃCIE PŁAKAĆ, BĘDĘ ZDAWAŁ RELACJE JAK PRZYJDZIE
LEGITNE, NA 3 DZIEŃ OD ZAMÓWIENIA JUŻ MIAŁEM PAKĘ
Albo konkurencja podkłada kłody pod nogi sklepowi tymi złymi opiniami albo miałem farta. Zapakowane było też bardzo dobrze. **** Opis Pakowania ****
![[Obrazek: IMG-20250228-101758.jpg]](https://i.ibb.co/kV0mD65q/IMG-20250228-101758.jpg)
Teraz się zastanawiam co najpierw jebnąć bo praktycznie każde benzo wykupiłem co mieli. Gidazepam mówią, że git na czilere i euforie.
(24.02.2025, 13:28)Baklazaniszcze napisał(a): Designer-Chems Hi, I made an order, payed via revolut and forgot to include tax. I've sent it today to you guys and sent you an email. Can you please help me with that?
W tym samym dniu co napisałem powyższego posta ziomek mi wysłał nr trackingowy i wszystko leci pięknie od wczoraj

Aby wyrobić paszport należy się na wejściu paczka alpry
NARAZIE JEST LEGITNIE, PRZESTAŃCIE PŁAKAĆ, BĘDĘ ZDAWAŁ RELACJE JAK PRZYJDZIE
LEGITNE, NA 3 DZIEŃ OD ZAMÓWIENIA JUŻ MIAŁEM PAKĘ

Albo konkurencja podkłada kłody pod nogi sklepowi tymi złymi opiniami albo miałem farta. Zapakowane było też bardzo dobrze. **** Opis Pakowania ****
![[Obrazek: IMG-20250228-101758.jpg]](https://i.ibb.co/kV0mD65q/IMG-20250228-101758.jpg)
Teraz się zastanawiam co najpierw jebnąć bo praktycznie każde benzo wykupiłem co mieli. Gidazepam mówią, że git na czilere i euforie.
Epsiakos napisał 28.02.2025, 16:00:
Nie opisuj sposobu pakowania, nastepnym razem bedzie Ban.
Nie opisuj sposobu pakowania, nastepnym razem bedzie Ban.