Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu Highlife.market
03.03.2025, 21:11
(03.03.2025, 14:34)DarkSonia napisał(a): typie....
a amfie sie wypowiedziałam już X razy... więc całe forum zna moje zdanie na temat tego wynalazku - a ty jak poczytasz tez zatrybisz
kolorowe cukierki... to nie moja bajka... a reckę TUSI robię lada dzień... w tych tematach się praktycznie jeszcze nie wypowiadałam
a co do kryształów O KTÓRYCH PISZĘ - to są zaajebiste... bo przetestowałam wszystkie ( nie robiłam ich recek po prostu, chociaż recke mefa akurat ogarnęłam )
MEF? tu nie ma o czym dyskutować klasa sama w sobie...
4BMC? nie moja bajka, działa... jest spoko ale chujnią bym tego nie nazwała
3FMC? nienawidzę w sensie - bo wkurwia mnie długie działanie tego specyfiku, ale złego słowa o tym wynalazku w życiu nie powiem, a wadę tego wymieniłam przed chwilą, po prostu boję się tych długich faz, zwł kiedy rzuciłam już dawno temu amfe - nie nie coś co ją przypomina, powinienes zrozumieć dlaczego tak podchodzę do tego typu substancji.
i SĄDZĄĆ PO KRYSZTAŁACH JAKIE MIAŁAM OKAZJĘ TESTOWAĆ OD HighlifeMarket UWAŻAM, ŻE ALFA BĘDZIE TAK SAMO DOBRA, I NIE BĘDZIE JEJ NIC Z ALFY BRAKOWAŁO. Raczej to prosta wypowiedź... nie sądzisz? a kryształy które wymieniłam prócz mefa DZIAŁAJĄ JAK DZIAŁAĆ POWINNY - a to że MEF to moja ulubiona substancja to chyba całe forum wie - nie muszę się rozdrabniać o innych specyfikach na czynniki pierwsze bo nie widzę sensu, to nie moja bajka, ale to nie znaczy, że uważam że są chujowe...
i wiesz co? do takiej wypowiedzi w sumie mam prawo... jak każdy na tym forum, bo w sumie to forum od tego jest, głównie skupia się właśnie na opiniach, którą ja poniekąd właśnie daję.
i podsumowując, jak do mnie startujesz, i wyczarujesz kolejne minusy tylko dlatego, że ( być może ) mam inne zdanie niż ty - to zastanów się dobrze,
bo ta jazda może nie być warta zachodu, i szkoda marnować reputacje forum na gówno burze, masz jakiś problem? napisz na pw, zapytaj o co mi chodzi? może coś uzgodnimy, dogadamy się ja nie widzę z tym problemu, w końcu nie jesteśmy to od wczoraj,
ale jak masz jakiś uraz do ludzi, którzy nie liżą Ci dupy, i czasami walną inne zdanie ( i czasami pół żartem żebyś przypadkiem się nie obraził )
to wybacz, ja nie będę... Twój bajer już dawno mi się znudził. ciao :*
Wytrzezwiej i odstaw mefedron bo ewidentnie ci szkodzi.
Pozdrawiam
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?