Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Moje piżmo
(07.03.2025, 21:16)Ezotoriusminimus napisał(a): jak już troche podtrzepie siurka i na domiar tego jeszcze nie myłem się dwa/trzy dni unosi się taki zapach nieumytego fiuta/wora, ale nie taki typu mocz bo tego nie lubie tylko coś jest w tym aromacie że lubię tak podtrzepać tylko trochę żeby stanal i opadł i zaciągać się tym zapaszkiem, którego nie ma jeśli regularnie się masturbuje i/lub myje regularnie.
Tym bardziej , że chyba pozygalbym się jak miałbym jakiemukolwiek facetowi wąchać fiuta już nie wspominając o innych zabiegach. No zwalic reka jeszcze bym mógł za dwie dychy chociaż żeby było na kebaba
Po przeczytaniu tego co zacytowałem, jestem pewny, że to bait, nie ma innej opcji.
Ale jeśli jakimś cudem nie...
Czy to dziwne? Tak. Tak jak większość mniej popularnych fetyszy, ale dopóki nikomu nie dzieje się krzywda i nie jesz gówna, to wszystko gra.
Definicja na wiki, która znakomicie pasuje do Twoich objawów: https://pl.wikipedia.org/wiki/Narcyzm_(seksuologia).
Więc zapewne jesteś autofilem. No cóż, każdy lubi coś innego i w przypadku każdego fetyszu podejście powinno być takie samo: Jeśli Twoje upodobania nie wpływają na jakość/częstotliwość Twoich kontaktów seksualnych i w żaden inny sposób nie jest destrukcyjne dla Ciebie i innych, to po chuj coś z tym robić?
Wal konia i ciesz się życiem.
A jeśli czujesz, że w czymś Ci to przeszkadza, to zalecałbym wycieczkę do seksuologa. To nic strasznego.
Btw. Nie można doprowadzać do tego, żeby nie myć się 2-3 dni. To nie jest dobre ani dla Twojego zdrowia, ani dla kontaktów międzyludzkich. A szczególnie dla ludzi w autobusie.
| Wiadomości w tym wątku |
|
Moje piżmo - przez Ezotoriusminimus - 07.03.2025, 21:16
RE: Moje piżmo - przez anon - 07.03.2025, 21:26
RE: Moje piżmo - przez doxyou - 07.03.2025, 22:35
RE: Moje piżmo - przez Ezotoriusminimus - 07.03.2025, 23:37
RE: Moje piżmo - przez Bogdan Boner - 08.03.2025, 15:32
|